Νέα στοιχεία στο φως για τη δολοφονία του Tupac μετά από 15 χρόνια - iefimerida.gr

Νέα στοιχεία στο φως για τη δολοφονία του Tupac μετά από 15 χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Νοέμβριο του 1994, ο Tupac Shakur πυροβολήθηκε έξω από το στούντιό του στο Μανχάταν. Αυτός ο πυροβολισμός προκάλεσε μια αλυσίδα τρομακτικών γεγονότων. Ο Tupac κατηγόρησε τον Notorious B.I.G ως υπεύθυνο. Οι δύο είχαν ένα πικρόχολο δημόσιο καυγά που οδήγησε σε αυτό που έμεινε στην ιστορία ως η διαμάχη μεταξύ των ράπερ της Ανατολικής και της Δυτικής ακτής στα '90s. Μέσα σε μερικά χρόνια και ο Tupac και ο Biggie (Notorious B.I.G.) δολοφονήθηκαν και οι υποθέσεις ακόμη δεν έχουν διαλευκανθεί. Μια καινούργια όμως εξέλιξη ρίχνει νέο φως στα γεγονότα του 1994.

Αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, σύμφωνα με το AllhipHop.com ένας άνδρας με το όνομα Dexter Isaac παραδέχτηκε πως ήταν πίσω από τον πυροβολισμό του Tupac τον Νοέμβριο του 1994. Ο Isaac ισχυρίζεται ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Czar Entertainment και μάνατζερ του ράπερ the Game, James "Jimmy Henchman" Rosemond, τον πλήρωσε 2.500 δολάρια για να πυροβολήσει τον Tupac. Αυτή την περίοδο ο Isaac εκτίει ισόβια ποινή για φόνο και άλλες κατηγορίες.

Σε μια δήλωσή του στο site, είπε: «Θέλω να απολογηθώ στην οικογένεια του Tupac και για το λάθος που έκανα εξαιτίας αυτού του καθάρματος. Προσπαθώ να το διορθώσω και να δώσω στις μητέρες του Tupac και του Biggie ένα κλείσιμο». Πρόσθεσε ότι διάλεξε αυτή την εποχή για να ομολογήσει επειδή δεν μπορεί πλέον να κατηγορηθεί για τίποτα, ούτε για τον πυροβολισμό.

Είναι μια πολύ σκοτεινή ιστορία, το 2008 οι Los Angeles Times είχαν δημοσιεύσει ότι ο Rosemond και οι συνεργάτες του είχαν σχεδιάσει την επίθεση μετά από εντολή του αφεντικού της εταιρείας του Sean “Diddy” Combs επειδή ο Tupac είχε αρνηθεί να υπογράψει στη δισκογραφική του Bad Boy Records. Τα στοιχεία στα οποία είχαν βασιστεί για το άρθρο αποδείχθηκαν πλαστά έτσι είχαν αναγκαστεί να αποσύρουν το δημοσίευμα.

Ο Rosemond διώκεται από τον νόμο για κατηγορίες που έχουν σχέση με τα ναρκωτκά και πλέον θεωρείται φυγάς από την αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή δολοφονία tupac 2pac Notorious B.I.G
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ