«Αν δεν πήγαινα στρατό, η οικογένειά μου θα με αποκλήρωνε», δηλώνει τραγουδιστής - iefimerida.gr

«Αν δεν πήγαινα στρατό, η οικογένειά μου θα με αποκλήρωνε», δηλώνει τραγουδιστής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την στρατιωτική θητεία του, που ξεκίνησε να υπηρετεί πριν από μερικές μέρες, μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης σε Κυριακάτικη εφημερίδα.

«Ποτέ δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να περάσω από γιατρούς προκειμένου να μην πάω στρατό. Από την άλλη, δεν είμαι σε θέση να κρίνω, ούτε και να αμφισβητήσω εκείνους (σ.σ. τους καλλιτέχνες) που για κάποιο σοβαρό λόγο δεν έκαναν στρατό. Άλλωστε, όταν ασχολείσαι με μια τέχνη είναι λογικό να κουβαλάς και κάποιου είδους τρέλα. Παρόλα αυτά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Τρελόχαρτο να πάρει ο τρελός και ο υγιής να κάνει αυτά που του ζητούνται από τους νόμους της χώρας του». Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος τραγουδιστής (που παρουσίαστηκε πριν από λίγες μέρες στο κέντρο εκπαίδευσης στην Θήβα) στο Πρώτο Θέμα.

Προσθέτοντας πως «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που, αν τους έλεγα ότι δεν θα πήγαινα στρατό, θα με αποκλήρωναν. Τα πράγματα σήμερα είναι διαφορετικά αφού έχουν χαθεί τα ήθη, τα έθιμα και οι αξίες. Από την άλλη, δεν με ενοχλεί, κάποιος που δεν έχει κάνει στρατό, αφού καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και το σημαντικό είναι να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ. Εγώ, ωστόσο, αν λούφαρα, δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ ήσυχος το βράδυ (...). Γιατί επανάσταση δεν είναι να πάρεις ένα τρελόχαρτο και να μην πας στο στρατό. Εξάλλου, δεν διαφέρω από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Είμαι ένας συντηρητικός, Έλληνας πολίτης που αγαπάει τη χώρα του και σέβεται τους νόμους της. Διαφορετικά, θα είχα φύγει στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ