Ποινή φυλάκισης επτά μηνών στον δήμαρχο Καβάλας για παράβαση καθήκοντος - iefimerida.gr

Ποινή φυλάκισης επτά μηνών στον δήμαρχο Καβάλας για παράβαση καθήκοντος

Επτά μήνες φυλακή στον δήμαρχο Καβάλας για παράβαση καθήκοντος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινή φυλάκισης επτά μηνών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κομοτηνής στον Δήμαρχο Καβάλας, Κώστα Σιμιτσή, για παράβαση καθήκοντος.

Σύμφωνα με το ThrakiToday, ο δήμαρχος Καβάλας βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη μη ανάκληση άδειας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο είχε αναπτύξει παράνομα τραπεζοκαθίσματα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, επιχείρηση του δήμου Καβάλας ανέπτυξε μεγαλύτερο αριθμό τραπεζοκαθισμάτων απ' όσα προέβλεπε η άδεια λειτουργίας της.

Ο κ. Σιμιτσής άσκησε έφεση και υπόθεσή του θα εκδικαστεί εκ νέου στο Πενταμελές Εφετείο Θράκης.

Σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου ο δήμαρχος Καβάλας ανέφερε τα εξής: «Θεωρώ λάθος την απόφαση του δικαστηρίου πλην όμως η απόφαση αυτή δεν είναι ικανή να κλονίσει την εμπιστοσύνη μου στην ελληνική Δικαιοσύνη και τον Ελληνα δικαστή.
Ως ελεύθερος πολίτης είχα το δικαίωμα να κρίνω μια δικαστική απόφαση και αυτό έπραξα με τρόπο συνετό και προσεχτικό χωρίς να προβώ σε κανέναν είδους χαρακτηρισμό.
Επιπλέον, με το δικαίωμα που μου παρέχει ο νόμος άσκησα έφεση στο Πενταμελές Εφετείο Θράκης το οποίο και θα κρίνει οριστικά την υπόθεση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ