Εξόρισαν το Ρούμπι, το σκύλο που «την έπεσε» στους Τροϊκανούς στο Σύνταγμα - iefimerida.gr

Εξόρισαν το Ρούμπι, το σκύλο που «την έπεσε» στους Τροϊκανούς στο Σύνταγμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν αρχές Μαρτίου όταν οι εκπρόσωποι της Τρόικα επέστρεφαν στον «τόπο του εγκλήματος», το υπουργείο Οικονομικών, στο Σύνταγμα, αλλά έβρισκαν ξανά εχθρικό κλίμα , αυτή τη φορά από τα συμπαθέστατα αδέσποτα σκυλιά που «αράζουν» έξω από το υπουργείο.

Τότε στο επίκεντρο των «σκυλίσιων διαμαρτυριών είχε βρεθεί αρχικά ο Ματίας Μορς, αλλά δεν γλίτωσαν ούτε ο Κλάους Μαζούχ, ούτε ο δικός μας Νότης Μηταράκης.

Οι τρεις «μάγκες» σκύλοι, ο Ρούμπι, ο Σάκης και ο Στράτος είχαν γίνει αστέρες σε μία ημέρα και οι φωτογραφίες τους έκαναν το γύρο του κόσμου.

Ωστόσο, η συνέχεια ήταν λίγο διαφορετική, ιδιαίτερα για τον Ρούμπι, ο οποίος, σύμφωνα με το newsbeast βρίσκεται «εξοστρακισμένος» στον καταυλισμού του δήμου στα Μέγαρα, ενώ άγνωστο είναι το αν θα επιστρέψει στην αγαπημένη του πλατεία Συντάγματος.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο Ρούμπι εντοπίστηκε και «συνελήφθη» από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων έπειτα από καταγγελία πολίτη ότι του επιτέθηκε και τον δάγκωσε όταν εκείνος καθόταν σε καφετέρια της πλατείας Συντάγματος.

Οι περίοικοι της πλατείας, πάντως, που φροντίζουν τα σκυλιά της περιοχής υποστηρίζουν ότι ο Ρούμπι είναι πολύ φιλικός και δεν είναι δυνατόν να επιτέθηκε σε κάποιον, ενώ προσθέτουν ότι δεν προτιμάει να σουλατσάρει στην πλατεία, αλλά στους πιο κάτω δρόμους.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Αγγελος Αντωνόπουλος, μίλησε στο newsbeast και επιβεβαίωσε το γεγονός ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται για σύλληψη (!!) αλλά για περισυλλογή του Ρούμπι.

«Οι υπάλληλοι του δήμου εντόπισαν τον σκύλο μετά από καταγγελίες που έγινε ότι δάγκωσε πολίτη. Υπάρχουν και φωτογραφίες που το αποδεικνύουν αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν έγινε λάθος, όπως αναφέρουν κάποιοι. Αυτή τη στιγμή ο Ρούμπι βρίσκεται στο αρμόδιο κέντρο για την προστασία των σκυλιών και τις επόμενες μέρες θα συνεδριάσει η πενταμελής επιτροπή (αφού συμπληρώνονται δεκαπέντε μέρες παραμονής του) προκειμένου να αποφασιστεί εάν είναι έτοιμος να βγει ξανά στο φυσικό του περιβάλλον. Δεν ξέρουμε μόνο εάν θα τοποθετηθεί και πάλι στο ίδιο σημείο ή σε κάποιο άλλο μέρος. Αυτό το αποφασίζει η πενταμελής επιτροπή» ήταν τα λόγια του κ. Αντωνόπουλου για τον «εξόριστο» Ρούμπι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ