Διώτης: Θα απαντήσω σε ό,τι με ρωτήσουν οι βουλευτές της Προανακριτικής [εικόνα] - iefimerida.gr

Διώτης: Θα απαντήσω σε ό,τι με ρωτήσουν οι βουλευτές της Προανακριτικής [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκινάει σε λίγη ώρα η κατάθεση του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη, ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

O πρώην προϊστάμενος του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος θεωρείται ως ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» και ιδιαίτερα για το ζήτημα της μη αξιοποίησής της έπειτα από την υπόθεση με τα στικάκια που πηγαινοέρχονταν σε διάφορα γραφεία με τα ονόματα της λίστας.

Ο ίδιος ο κ. Διώτης υπενθυμίζεται ότι κλήθηκε από τους οικονομικούς εισαγγελείς ως ύποπτος για τη διάπραξη του αδικήματος της υπεξαγωγής εγγράφου με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.

Ο κ. Διώτης αρνείται την πράξη και χαρακτηρίζει «νόμω και ουσία αβάσιμη» την κατηγορία.

Στη φωτό απεικονίζεται ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ στη Βουλή λίγο πριν βρεθεί ενώπιον της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των υπολοίπων βουλευτών.

Διώτης: Θα απαντήσω σε ό,τι με ρωτήσουν οι βουλευτές της Προανακριτικής [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ