Σουγλέρης: Πανηγύρισα όπως ο Κατίδης για... πλάκα - iefimerida.gr

Σουγλέρης: Πανηγύρισα όπως ο Κατίδης για... πλάκα

Σουγλέρης: Πανηγύρισα όπως ο Κατίδης για... πλάκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες μόλις ημέρες μετά το σάλο που προκάλεσε ο πανηγυρισμός του Κατίδη στο παιχνίδι ΑΕΚ-Βέροια, ήρθε ο νεαρός ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Σπύρος Σουγλέρης της Αστραπής Ψαροφαΐου να «ταράξει» τον αθλητικό και όχι μόνο κόσμο της χώρας.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με απολογητική διάθεση, μίλησε στο gazzetta.gr, προσπαθώντας να εξηγήσει ότι είναι ενάντια στις ιδέες του ναζισμού και ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση για να συμπαρασταθεί στον συνάδελφό του της ΑΕΚ που τιμωρήθηκε από την ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Εγώ απλά το έκανα για πλάκα. Δηλαδή με τους φίλους μου που ήταν απ' έξω και με βλέπανε και είχαν πει να διακωμωδήσουμε την υπόθεση Κατίδη, γιατί είμαστε κατά αυτής της τιμωρίας που του επέβαλαν. Δεν πρέπει για ένα λάθος να πέφτουν όλοι πάνω σε ένα 20χρονο παιδί. Κάναμε μια πλάκα. Δεν είμαι ναζιστής. Το αντίθετο, είμαι ενάντια του ναζισμού. Έχω τελείως διαφορετικές απόψεις και θέλω όλος ο κόσμος να είναι καλά σε αυτούς του δύσκολους καιρούς που περνάμε και να υπάρχει αγάπη. Αν ακούσατε τον ήχο από το βίντεο γελούσαν και οι φίλοι μου, γιατί ήξεραν ότι θα τον κάνω και από το πουθενά έγινε ολόκληρο θέμα χωρίς να το περιμένω. Αν έθιξα κανένα, ζητώ συγνώμη. Ήταν μια πλάκα και τίποτα παραπάνω, επειδή ήθελα να διακωμωδήσω το θέμα γιατί στεναχωρήθηκε με την τιμωρία ενός 20χρονου παιδιού» σημείωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Όσο για το αν έχει μετανιώσει για την πράξη του, ο ίδιος, μία μέρα μετά το συμβάν, είναι σχεδόν απόλυτος: «Έχω μετανιώσει για την έκταση που πήρε. Κάποιοι το είδαν διαφορετικά... Σίγουρα το έχω μετανιώσει, γιατί δεν το έκανα για αυτό το λόγο».

Τέλος, ανέφερε και την άποψή του για τη διακοπή συμβολαίου που του επιβλήθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ μέχρι το τέλος της χρονιάς, σημειώνοντας πως θα έπρεπε να ήταν διαφορετική η τιμωρία του διεθνή με τις «μικρές» εθνικές ομάδες.

«Όταν είσαι 20 χρονών ακόμα πιστεύω δεν έχεις ωριμάσει και όταν από το πουθενά όλα τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω σου ξαφνικά μπορείς να κάνεις κάποιες λάθος κινήσεις. Επειδή έχουμε δημοκρατικό πολίτευμα και είμαστε σε μια χώρα που όλοι οι άνθρωποι έχουμε δείξει ότι αγαπάμε τον συνάνθρωπό μας, πιστεύω ότι θα έπρεπε να τον αγκάλιαζαν και να τον συμβούλευαν. Ούτε αυτός πιστεύει και νομίζω ότι αυτό που έκανε του βγήκε αυθόρμητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ