Ελληνίδα ηθοποιός: Οσοι γράφουν κακοήθειες είναι άχρηστα αντικείμενα - Δεν θα έπρεπε καν να είναι στη ζωή - iefimerida.gr

Ελληνίδα ηθοποιός: Οσοι γράφουν κακοήθειες είναι άχρηστα αντικείμενα - Δεν θα έπρεπε καν να είναι στη ζωή

Ελληνίδα ηθοποιός: Οσοι γράφουν κακοήθειες είναι άχρηστα αντικείμενα - Δεν θα έπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την οργή της, με τρόπο που προκάλεσε αίσθηση, εξέφρασε η ηθοποιός Μίνα Ορφανού για όσους γράφουν «κακοήθειες» και σχολιάζουν αρνητικά συνεντεύξεις δικές της ή και συναδέλφων της.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά η Μίνα Ορφανού ανέφερε πως «μια φορά μπήκα στο You Tube να δω την εκπομπή, και δεν πρόκειται να ξαναμπώ, γιατί έγραφαν τα χειρότερα. Γινόταν ένας πόλεμος κάτω από θαυμαστές. Οι μισοί με υπερασπίζονταν, και οι άλλοι μισοί με έβριζαν».

Εκφράζοντας την οργή της για όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί από χρήστες του διαδικτύου ως σχόλια, η Μίνα Ορφανού στη συνέχεια προχώρησε σε μια δήλωση που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση: «Είναι στο αίμα τους να γράφουν κακοήθειες. Είναι άτομα που δεν έχουν παιδεία, δεν έχουν τι να κάνουν. Ασήμαντα άτομα, που δεν θα έπρεπε καν να είναι στη ζωή γενικά, γιατί είναι άχρηστα αντικείμενα, που πάνε και σχολιάζουν τον οποιοδήποτε. Σαχλαμάρες!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ