Μεξικό: Σοκ με πτώματα σε πολυσύχναστη πλατεία τοποθετημένα σε πλαστικές καρέκλες [εικόνες] - iefimerida.gr

Μεξικό: Σοκ με πτώματα σε πολυσύχναστη πλατεία τοποθετημένα σε πλαστικές καρέκλες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απίστευτη ωμότητα άγνωστοι βασάνισαν και εκτέλεσαν επτά άτομα, τους τοποθέτησαν στη μέση πολυσύχναστης πλατείας και ανάρτησαν δίπλα τους απειλητικό μήνυμα.

«Προσοχή, αυτό πρόκειται να συμβεί σε όλους τους πορτοφολάδες, κλέφτες σπιτιών, αυτοκίνητων και πεζών- καθώς και απαγωγείς, βιαστές και εκβιαστές." Αυτή η ταμπέλα γραμμένη στα Ισπανικά είχε περαστεί στο λαιμό ενός από τα θύματα που είχε τοποθετηθεί σε μια πλαστική καρέκλα στην πόλη Uruapan, στην μεξικανική πολιτεία της Michoacan, το περασμένο Σάββατο.

Στις σοκαριστικές φωτογραφίες φαίνονται ξεκάθαρα τα επτά άτομα που έχουν σκοτωθεί και τοποθετηθεί σε πλαστικές καρέκλες σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters η αστυνομία πιστεύει ότι τα θύματα ανήκουν σε σπείρα ναρκωτικών και είναι κάποιοι από τους 70.000 που έχουν χάσει τη ζωή τους τα τελευταία χρόνια στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ των καρτέλ.

Τέσσερα από τα επτά θύματα έχουν αναγνωριστεί ενώ οι αρχές πιστεύουν ότι τα θύματα εκτελέστηκαν στο ίδιο μέρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ