Οι «μαγικές» ικανότητες ενός υπέρβαρου με την μπάλα στα πόδια [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι «μαγικές» ικανότητες ενός υπέρβαρου με την μπάλα στα πόδια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις απίστευτες ικανότητες ενός 50χρονου υπέρβαρου να διατηρεί στον αέρα την μπάλα κατέγραψε ένας περαστικός σε κωμόπολη της Ουαλίας, με τον Αντριου Κάσιντι να γίνεται παγκοσμίως γνωστός και μάλιστα θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Freestyle ποδοσφαίρου.

«Είναι τρελό που τόσοι άνθρωποι είδαν τις ικανότητές μου», δήλωσε ο Κάσιντι στην Daily Mail, ενώ τόνισε πως άρχισε να εξασκείται στα κόλπα με την μπάλα το 2002 όταν έχασε τη δουλειά του ως ψαράς και το κάνει για περίπου δύο ώρες την ημέρα στο πάρκινγκ όπου τον κατέγραψαν. Οι ικανότητές του, μετά την τεράστια απήχηση που είχε το βίντεο με τα κόλπα του που αναρτήθηκε στο youtube, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους διοργανωτές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Freestyle και τον κάλεσαν να ταξιδέψει τον επόμενο μήνα στο Ντουμπάι, όπου και θα λάβει μέρος η διοργάνωση. «Δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια από πάνω του», τόνισε ένας εκπρόσωπος των διοργανωτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ youtube Ποδόσφαιρο μπάλα υπέρβαρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ