Δημοτικός σύμβουλος Ρόδου: Την είπα παλιοθήλυκο και με χάραξε με τη λάμα σε όλη την πλάτη - iefimerida.gr

Δημοτικός σύμβουλος Ρόδου: Την είπα παλιοθήλυκο και με χάραξε με τη λάμα σε όλη την πλάτη

Δημοτικός σύμβουλος Ρόδου: Την είπα παλιοθήλυκο και με χάραξε με τη λάμα σε όλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με 55 ράμματα κατέληξε ο δημοτικός σύμβουλος Ρόδου μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε σε κοιλιά και πλάτη από μία άγνωστη 55χρονη γυναίκα μετά το τέλος της παρέλασης. Ο 60χρονος Δημήτρης Καρατζιάς είπε πως δέχθηκε την επίθεση όταν είχε τελειώσει η παρέλαση. Οπως αναφέρει στο newsit η γυναίκα πήγε προς το μέρος του και φώναζε «κλέφτες, είσαι το ίδιο με αυτούς» και συνέχισε να τον βρίζει αισχρά. Εκείνος της είπε «με παλιοθήλυκα εγώ δε μιλάω». Τότε εκείνη τον χτύπησε στο πόδι και με μία λάμα που κράταγε προσπάθησε τον χτυπήσει πισώπλατα. «Με χάραξε σε όλη την πλάτη, από τον αυχένα μέχρι κάτω», είπε χαρακτηριστικά ο 60χρονος.

«Πήρα το 100 τηλέφωνο και μέσα σε 3 με 4 λεπτά ήρθαν και την έπιασαν. Μου έδωσαν τις πρώτες βοήθειες από μια καφετέρια, όπου με χαρτιά μάζευαν το αίμα και ενημερώθηκε ο Δήμαρχος ο οποίος ήρθε και με πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί μου έκαναν 55 ράμματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ