Η Πάρις Χίλτον «απήγαγε» τις αδελφές Καρντάσιαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Πάρις Χίλτον «απήγαγε» τις αδελφές Καρντάσιαν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει τα διαφημιστικά πόστερ για γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία που δείχνουν την Πάρις Χίλτον, τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τον Μίκαελ Σουμάχερ σε ρόλο «απαγωγέα».

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα mock ups των διαφημιστικών πόστερ που ετοίμασε μια Ινδική διαφημιστική εταιρία για τις ανάγκες του Ford Figo. Και τα οποία -παρότι δεν είχαν εγκριθεί- ανέβηκαν στο διαδίκτυο.

Στην προσπάθειά τους να δείξουν πόσο μεγάλο είναι το πορτ μπαγκάζ του νέου μοντέλου της Ford και να υπηρετήσουν το motto «Άσε όλα τα προβλήματά πίσω σου», οι creative directors ετοίμασαν για εσωτερική χρήση τρία mock up που δείχνουν καρικατούρες των Πάρις Χίλτον, Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Μίκαελ Σουμάχερ να οδηγούν έχοντας «κλειδωμένα» στο πορτ μπαγκάζ τα προβλήματά τους.

Δηλαδή τις αδελφές Καρντάσιαν, τρεις γυναίκες και τους αντίπαλους οδηγούς της Φόρμουλα 1 (Σεμπάστιαν Φέτελ, Λούις Χάμιλτον, Φερνάντο Αλόνσο) αντίστοιχα.

Άξιο επισήμανσης ότι τα συγκεκριμένα αρχικά προσχέδια ανέβηκαν στο website AdsOfTheWorld χωρίς την έγκριση του πελάτη ή της διαφημιστικής.

Ενώ τόσο η διαφημιστική όσο και η Ford εξέδωσαν -σύμφωνα με το huffington post άμεσα ανακοινώσεις δηλώνοντας ότι τα συγκεκριμένα πόστερ δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαν σχεδιαστεί. Και ότι είναι προφανώς αντίθετα με τα standards επαγγελματισμού των εταιριών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ