«Δεν υπήρξα ποτέ φίλος με την κόρη μου», δηλώνει ο Γιάννης Μπέζος - iefimerida.gr

«Δεν υπήρξα ποτέ φίλος με την κόρη μου», δηλώνει ο Γιάννης Μπέζος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις αρχές με τις οποίες μεγάλωσε την κόρη του Ηρώ, με την οποία συμπρωταγωνιστεί στην παράσταση Αντιγόνη, μίλησε ο Γιάννης Μπέζος σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Όταν έχω την ευθύνη του να μεγαλώσω ένα παιδί, δεν σημαίνει ότι νοιάζομαι για το φαγητό, την ένδυση και το σχολείο, αλλά και το πώς αντιλαμβάνεται την ζωή. Με τι υλικό θα μεγαλώσει, θα περνά την ημέρα του. Όχι να σπρώχνει το χρόνο, αλλά να μεγαλώνει ουσιαστικά. Δεν υπήρξα φίλος με την κόρη μου, ήμουν ο πατέρας της. Δεν είμαι φίλος ούτε με την κόρη μου, ούτε με τους μαθητές μου, έχουν φίλους τα παιδιά». Αυτό δήλωσε ο καταξιωμένος ηθοποιός μιλώντας στον Τηλεθεατή.

Προσθέτοντας, όσον αφορά το πως είναι να δουλεύει μαζί της, «Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική, όπως με όλους τους συναδέλφους μου, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Δεν ξεχνώ ότι η Ηρώ είναι κόρη μου, αλλά από εκεί και πέρα η δουλειά είναι δουλειά. Με ενδιαφέρει τι θα πουν οι θεατές που θα δουν την παράσταση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ