Αυτό είναι το βίντεο με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να πετούν ταραμά στο MEGA - iefimerida.gr

Αυτό είναι το βίντεο με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να πετούν ταραμά στο MEGA

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια πρωτοφανή κίνηση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού MEGA προχώρησαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την προβολή τούρκικων σειρών την 25η Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές του κόμματος Χρήστος Παππάς, Νίκος Μίχος, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος. Αρτέμις Ματθαιόπουλος και Ελένη Ζαρούλια ζήτησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις να περάσουν μέσα στο κτίριο για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στη διοίκηση του καναλιού, αλλά αντ' αυτού πέταξαν κεσέδες με ταραμά στην είσοδο του σταθμού.

Μάλιστα το βίντεο ανέβηκε στο YouTube και κάνει ήδη το γύρο του Διαδικτύου, μαζί με τις εικόνες που δείχνουν μέλη του κόμματος να καίνε μια τουρκική σημαία έξω από τα γραφεία του καναλιού στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Αυτό είναι το βίντεο με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να πετούν ταραμά στο MEGA | iefimerida.gr 0

Παράλληλα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το aixmi.gr που ανήκει στον γενικό διευθυντή ειδήσεων του MEGA Χρήστο Παναγιωτόπουλο, «οι "διαμαρτυρίες" κορυφώθηκαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Παππάς έβγαλε το πουλί του και κατούρησε έξω από την είσοδο του καναλιού...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ