Νέος... Κατίδης μάς βρήκε! Ιδιος πανηγυρισμός σε τοπικό πρωτάθλημα [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέος... Κατίδης μάς βρήκε! Ιδιος πανηγυρισμός σε τοπικό πρωτάθλημα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σάλος που ξέσπασε έπειτα από τον πανηγυρισμό του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κατίδη της ΑΕΚ δεν φαίνεται πως «έφτασε» όπως θα έπρεπε στην Αχαΐα, καθώς λίγες ημέρες μετά, ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής χαιρέτησε με τον ίδιο τρόπο έπειτα από τέρμα που σημείωσε.

Στο παιχνίδι ανάμεσα στην Αστραπή και το Λιμνοχώρι για το τοπικό πρωτάθλημα Αχαΐας, ο ποδοσφαιριστής της πρώτης Σπύρος Σουγλέρης πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε υψώνοντας το δεξί του χέρι -όπως έκανε στο ΟΑΚΑ ο μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου».

Ο ίδιος -μια μέρα μετά το συμβάν- με δηλώσεις που έκανε στο www.patragoal.gr υπεραμύνθηκε της επιλογής του, κάνοντας λόγο για αρχαιοελληνικό χαιρετισμό, και εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον άσο της ΑΕΚ.

«Καταρχήν, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο πανηγυρισμός αυτός δεν είναι ναζιστικός. Είναι αρχαίος ελληνικός χαιρετισμός και πολλοί δεν το ξέρουν. Με την χθεσινή μου κίνηση, ήθελα να εκφράσω την συμπαράστασή μου προς ένα 20χρονο παιδί που μια ολόκληρη Ελλάδα έπεσε πάνω, χωρίς να έχει κάνει κάτι και χωρίς καν να ακουστεί η άποψή του. Ήθελαν να βγάλουν το άχτι τους πάνω του. Ζούμε σε μια χούντα. Από την στιγμή που τιμωρούν ένα παιδί που χωρίς καν να δικαιολογηθεί δεν είναι δημοκρατία αλλά ναζισμός. Υποστήριξη στον παίκτη ήταν αυτό που έκανα και σε έναν παίκτη που τον πάω. Δεν είναι ένδειξη ως προς τις πολιτικές μου απόψεις» σημείωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ