WC-TV: Το νέο ριάλιτι με «πρωταγωνιστές» παιδιά που ισχυρίζονται πως είναι μετενσάρκωση - iefimerida.gr

WC-TV: Το νέο ριάλιτι με «πρωταγωνιστές» παιδιά που ισχυρίζονται πως είναι μετενσάρκωση

WC-TV: Το νέο ριάλιτι με «πρωταγωνιστές» παιδιά που ισχυρίζονται πως είναι μετεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος αναρωτιέται πως θα αντιδρούσε αν ο ανήλικος γιος του άρχιζε και του έλεγε ότι αισθάνεται μέσα του τη Χιουρέμ του Σουλεϊμάν.

Οκ, η εύκολη απάντηση είναι να του απαντούσα «με τέτοιο πατέρα που έχεις, τι περιμέναμε». Γεγονός που επιστημονικά δεν είναι αποδεκτό για να ξεμπερδεύουμε και με την πλάκα πριν αρχίζουν να με πετροβολούν οι ακτιβιστές. Με τα χρόνια βέβαια θα το συμβούλευα ενδυματολογικά προκειμένου να συμμαζέψουμε λίγο την κατάσταση γιατί είναι λίγο περίεργο να έχεις γεννηθεί Επαμεινώνδας, να σε φωνάζουν Χιουρέμ και να κυκλοφορείς ανάμεσα στους άστεγους στη Σταδίου φορώντας όλη τη συλλογή του Ζολώτα σε κοσμήματα, και ντυμένος με πολύχρωμες κουρτίνες.

Για καλό και για κακό πάντως, θα εξαφάνιζα τα dvd – συλλεκτική κασετίνα με τα επεισόδια του Σουλεϊμάν από το σπίτι μην μου κατσικωθεί κανείς κοινωνικός λειτουργός και μου πει, «δεν φτάνει που εσύ το ξυρίζεις το δελφίνι, αφήνεις και το γιο σου έκθετο σε gay υπερθεάματα». Αν μετά κι από αυτό, ο φανταστικός μου γιος συνέχιζε να μου λέει πως είναι η Χιουρέμ, θα το πήγαινα πιο ρεαλιστικά. «Έλα εδώ μικρέ μου Επαμεινώνδα» θα του έλεγα. «Εννοείς πως θες να είσαι σαν τη Χιουρέμ, την κανονική, αυτήν της τηλεόρασης ή γενικά σαν γυναίκα;». Στην περίπτωση που μου απαντούσε «σαν τη Χιουρέμ την κανονική», θα του έδειχνα τις ζωγραφιές που την απεικονίζουν κομματάκι αφράτη (ως πολύ) μπας και τον αποτρέψω. Και να τον κάνω τουλάχιστον να θελήσει να γίνει Αμάντα Λιρ. Μετά θα το συζητούσα και με έναν παιδοψυχολόγο μη μου μείνει ο Επαμεινώνδας με ψυχικά τραύματα και απωθημένα.

Αυτά εγώ που είμαι παλιομοδίτης, γιατί στο Λος Άντζελες βρήκαν άλλη λύση. Η οποία και ονομάζεται «Ghost inside my child", δηλαδή το «Φάντασμα μέσα στο παιδί μου». Μια reality τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζεται να προβληθεί από το Bio Channel αργότερα μέσα στη σεζόν. Για την οποία, η ομάδα παραγωγής έχει ήδη ξεκινήσει casting, αναζητώντας παιδιά που ισχυρίζονται πως έχουν αναμνήσεις από προηγούμενες ζωές. Που με δεδομένη την πετριά που έχουν οι αμερικάνοι να εμφανιστούν στην τηλεόραση, είμαι σίγουρος πως οι παραγωγοί θα έχουν πνιγεί στις αιτήσεις. Αν κάποτε οι ψωνισμένοι γονείς, προκειμένου να βγει το πιτσιρίκι τους στη σόου μπιζ, το έσερναν σε καλλιστεία ανηλίκων, μπομπιροtalent show και πρακτορεία μοντέλων, τώρα θα του κάνουν πλύση εγκεφάλου. «Δεν είσαι ο Μάθιου, κατάλαβε το, είσαι ο Μάικλ Τζάκσον». «Μα ο Μάικλ Τζάκσον ήταν μαύρος μαμά» απαντάει ο ξανθούλης 5χρονος Μάθιου. «Τα παιδιά του τα έχεις δει; Ξανθά και λευκά βγήκαν» απαντάει αποστομωτικά η στοργική μητέρα και ξαναβάζει τον Μάθιου να ξεπατικώσει τα χορευτικά βήματα του αείμνηστου μέχρι να ξεγοφιαστεί το ανήλικο.

Η ιδέα για το νέο ριάλιτι, ήρθε στο ζευγάρι των παραγωγών,Τζόουκ Φιντσιόεν και Μπιάτζιο Μεσίνα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Μεσίνα. Που ως γνωστόν όταν είσαι γκαστρωμένη τα ορμονικά σου δεν πάνε και πολύ καλά και σκέφτεσαι ότι κουλό υπάρχει. Απλά δε χρειάζεται να το κάνεις και τηλεόραση μετά.

Το πρώτο επεισόδιο που έχει ήδη γυριστεί, αφορά την περίπτωση του δίχρονου Τζέιμς, ο οποίος σε αυτή την ηλικία, άρχισε να έχει εφιάλτες και να βλέπει στον ύπνο του το θάνατό του. Οδηγώντας την οικογένεια του, μετά από έρευνες, να ανακαλύψει πως ο Τζέιμς είναι μετενσάρκωση ενός πιλότου που πέθανε στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο κατά τη διάρκεια της μάχης της Ίβο Τζίμα. Τι έρευνα απαιτείται γι αυτό, θα σε γελάσω και δεν το θέλω. Πάντως οι παραγωγοί βρήκαν μια 90χρονη, μέλος της οικογένειας του πεθαμένου πιλότου, της παρουσίασαν το δίχρονο και η 90χρονη ένοιωσε αμέσως λέει μια μεταφυσική σύνδεση με το πιτσιρίκι. Το ότι στα 90 σου, λίγο πριν σε παντρευτούν τα αγγελάκια και με τον εγκέφαλο σούπα από τα χάπια, νοιώθεις μεταφυσική σύνδεση ακόμα και με ένα κουβά, δεν φαίνεται να απασχόλησε κανέναν.

Όπως και το ότι εκεί που κάθεσαι, κάποιος σου χτυπάει την πόρτα, με την κάμερα στα μούτρα, και σου λέει σαν την Βίκυ Χατζηβασιλείου: «έχετε πακέτο. Θα το πάρετε;» «Από ποιον είναι το πακέτο;» ρωτάει η χαροκαμένη που θρηνεί μέσα. «Από τον άντρα σας που έπαθε καρδιακή προσβολή και έμεινε σέκος πριν από 10 χρόνια όταν πηδούσε μια πουτάνα. Τον βρήκαμε, έχει ξαναγεννηθεί, είναι 7 χρονών και η ίδια η πουτάνα μας που της έμεινε ξερός πάνω στα βυζιά, επιβεβαίωσε πως ναι, αυτός είναι». Παρ' την κάτω και τη χήρα.

Ως πιο ρεαλίστρια η παραγωγός Μεσίνα, (ναι, η τρελή που σκέφτηκε την ιδέα για το σόου στο κρεβάτι της γκαστριάς), δηλώνει: «Θα ήταν πολύ δύσκολο να αποδείξουμε την αλήθεια, για ένα παιδί που ισχυρίζεται πως είναι μετενσάρκωση Φαραώ.» Του οποιουδήποτε Φαραώ μάλλον εννοεί η μαντάμ, γιατί της Κλεοπάτρας, δεν είναι δύσκολο να αποδειχτεί αν κρίνω από τον τρόπο με τον οποίο βάφουν τα μάτια τους οι μισές γυναίκες.

Και ο παραψυχολόγος Λόιντ Άουερμπαχ, που συμμετέχει σαν «επιστημονικός» σύμβουλος στο σόου, επισημαίνει: «Το πιο σύνηθες φαινόμενο, είναι αυτό ενός ανθρώπου που έχει πεθάνει με τραυματικό τρόπο 15 μήνες, πριν η ψυχή του μετενσαρκωθεί στη σύλληψη του παιδιού που πρόκειται να γεννηθεί». Γραφειοκρατία και στον Παράδεισο δηλαδή. Γιατί μέχρι η ψυχή να πληρώσει τα παράβολα, να προσκομίσει τα απαραίτητα ντοκουμέντα, να παραδώσει παραστατικά της προηγούμενης ζωής, και να εγκριθεί και η αίτηση της για «μετακόμιση», για 15 μήνες στη γύρα είναι η έρμη. Κι άντε εσύ τώρα ετοιμόγεννη, να ψάχνεις ποιοι διάσημοι πέθαναν 15 μήνες πριν γονιμοποιηθείς, μπας και έχεις τύχη στον θαυμαστό κόσμο της tv.

***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana. Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ