Το σώμα και η ψυχή του Σαρρή βασανίστηκαν επί 10 ώρες πριν πει το «ναι»: Τι γράφει ο υπουργός Οικονομικών της Μάλτας - iefimerida.gr

Το σώμα και η ψυχή του Σαρρή βασανίστηκαν επί 10 ώρες πριν πει το «ναι»: Τι γράφει ο υπουργός Οικονομικών της Μάλτας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ανατριχιαστική αναδρομή σε όσα έζησε ο Μιχάλης Σαρρής κάνει ο ομόλογός του της Μάλτας Edward Scicluna με εκτενές του κείμενο που δημοσιεύεται στο Τimes of Malta.

Aφού αναλύει τις συνθήκες που οδήγησαν στο Eurogroup, o καθηγητής Scicluna καταλήγει: «...Ολα αυτά ''συμφωνήθηκαν'' από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης της Κύπρου ο οποίος, με το πιστόλι στον κρόταφο, φυσικά υπήρξε ασυνήθιστα συνεργάσιμος. Αλλά χρειάστηκαν δέκα μακρές ώρες πριν το σώμα και η ψυχή του Κύπριου υπουργού εξουθενωθούν τόσο ώστε να συγκατατεθεί στη συμφωνία». Και συνεχίζει: «Η αίσθηση που είχε κανείς βγαίνοντας από τη σύσκεψη τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν ότι κανείς δεν θα ήθελε ποτέ στη ζωή του να ονειρευτεί αυτή την εμπειρία και βέβαια ούτε να τη ζήσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ