Ανάρτηση για τον δικτάτορα Παπαδόπουλο βάζει σε μπελάδες τον Αθανασιάδη του ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Ανάρτηση για τον δικτάτορα Παπαδόπουλο βάζει σε μπελάδες τον Αθανασιάδη του ΠΑΟΚ

Ανάρτηση στο instagram βάζει σε μπελάδες τον Αθανασιάδη του ΠΑΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει μία ανάρτηση στο instagram, σε λογαριασμό που φέρεται να ανήκει στον παίκτη του ΠΑΟΚ Στέφανο Αθανασιάδη, στην οποία γίνεται αναφορά στον χουντικό Γιώργο Παπαδόπουλο.

Η ανάρτηση δείχνει ένα μπλουζάκι στο οποίο αναγράφεται:«ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ... ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!» και από κάτω υπήρχε ένα σχόλιό του που έγραφε: «Τρομερός».

Ο ίδιος ο παίκτης διέψευσε πως είναι δικός του ο λογαριασμός στο instagram, ενώ σημείωσε πως σχολίαζε έναν φίλο του που φορούσε την μπλούζα, κατά τη διάρκεια ενός αποκριάτικου πάρτι.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει προβληματισμός για τη συμπεριφορά αθλητών σε ανάλογα θέματα (πρόσφατη η περίπτωση Κατίδη που αναστάτωσε την κοινή γνώμη με τον ναζιστικό χαιρετισμό του), με αποτέλεσμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ψάχνει τρόπο περιορισμού της χρήσης των κοινωνικών δικτύων από τους παίκτες της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ