Νομπελίστας Πισσαρίδης: Πού είναι ο Ολάντ; Πρώτη φορά η ΕΕ είναι χωρίς τη Γαλλία - iefimerida.gr

Νομπελίστας Πισσαρίδης: Πού είναι ο Ολάντ; Πρώτη φορά η ΕΕ είναι χωρίς τη Γαλλία

Νομπελίστας Πισσαρίδης: Που είναι ο Ολάντ; Πρώτη φορά η ΕΕ είναι χωρίς τη Γαλλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική ασκεί ο καταξιωμένος νομπελίστας οικονομολόγος Χριστόφορος Πισσαρίδης στον πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, για τον οποίο αναφέρει ότι είναι απών από αυτές τις κρίσιμες ώρες της Ευρώπης.

Ο Κύπριος οικονομολόγος, μιλώντας στην κυπριακή τηλεόραση ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ενωσης που Γάλλος πρόεδρος δεν έχει ισχυρή θέση στα τεκταινόμενα στην Ευρώπη.

«Σε αντίθεση με προηγούμενους Γάλλους προέδρους, ο κ. Ολάντ, στο πρόσωπο του οποίου είχαν δημιουργηθεί προσδοκίες για αλλαγή στάσης στην Ευρώπη σε ζητήματα οικονομικής πολιτικής, έχει εξαφανιστεί» ήταν τα λόγια του κ. Πισσαρίδη.

Ο κ. Πισσαρίδης επέκρινε τη στάση της γερμανικής κυβέρνησης και σημείωσε ότι το αίτημα για σμίκρυνση του χρηματοοικονομικού τομέα δεν είναι ορθό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ