ΠΑΣΟΚ: «Επικίνδυνη άγνοια Τσίπρα για το πώς λειτουργεί το ευρωσύστημα» - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: «Επικίνδυνη άγνοια Τσίπρα για το πώς λειτουργεί το ευρωσύστημα»

ΠΑΣΟΚ: «Επικίνδυνα άγνοια Τσίπρα για το πώς λειτουργεί το Ευρωσύστημα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιθετική ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα για άμεση παροχή ρευστότητας προς την Κύπρο για την αποφυγή χρεοκοπίας.

«Η δήλωση του κ. Τσίπρα για δήθεν δυνατότητα παροχής ρευστότητας από την Τράπεζα της Ελλαδος (ELA) στις κυπριακές τράπεζες, αν δεν είναι απόπειρα συνειδητής παραπλάνησης της ελληνικής κοινής γνώμης και κακόγουστο παιχνίδι με την αγωνία του κυπριακού λαού, δείχνει απόλυτη και επικίνδυνη άγνοια του πώς λειτουργεί το ευρωσύστημα».

Αυτό αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σε σχόλιό του σχετικά με τη δήλωση που έκανε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Επιπλέον, το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «μνημειώδεις ανευθυνότητες» που «δεν βοηθούν την Κύπρο και βασίζονται στην καταπληκτική σκέψη ότι η Ελλάδα πρέπει να γίνει τμήμα της κυπριακής κρίσης, ώστε να μην μπορεί να στηρίξει ούτε την Κύπρο, ούτε τον εαυτό της».

«Δεν καταλαβαίνει ο κ. Τσίπρας ότι τέτοιες ιδέες πρέπει να τις μοιράζεται εμπιστευτικά μόνο με τον κ. Καμμένο;», καταλήγει το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ