Η τελευταία συνέντευξη του Τόμας Πρωτόπαπα: Μπορεί να γίνει κανένα ατύχημα... [βίντεο] - iefimerida.gr

Η τελευταία συνέντευξη του Τόμας Πρωτόπαπα: Μπορεί να γίνει κανένα ατύχημα... [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας, ο οποίος χαροπαλεύει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έκανε μερικές αποκαλύψεις για τη ζωή του, ενώ αναφέρθηκε στην προοπτική να γίνει κάποιο ατύχημα που θα άλλαζε για πάντα τη ζωή του.

Η συνέντευξη έγινε για την εκπομπή «JOY» του ΣΚΑΪ την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, τέσσερις ημέρες πριν το μοιραίο ατύχημα του ηθοποιού και το κανάλι την έδειξε ολόκληρη το απόγευμα της Κυριακής.

Δυστυχώς για τον νεαρό ηθοποιό το ανατριχιαστικό κομμάτι της συνέντευξης είναι ότι αναφερόμενος στην εξωτερική του εμφάνιση αναφέρει πως τα πάντα αλλάζουν, όπως από ένα ατύχημα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η εξωτερική εμφάνιση χαλάει πολύ εύκολα. Οπότε προσπαθώ να γίνω ωραίος μέσα μου, ώστε άμα σε 30 χρόνια ή χτύπα ξύλο γίνει ένα ατύχημα ή οτιδήποτε και χαθεί αυτό το στοιχείο, να παραμείνω ωραίος μέσα μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ