Συνελήφθη και τρίτος από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων - iefimerida.gr

Συνελήφθη και τρίτος από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας ακόμη από τους κρατούμενους που απέδρασαν με κινηματογραφικό τρόπο κατά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε στις φυλακές Τρικάλων το βράδυ της Παρασκευής.

Ο δραπέτης εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Λάρισας ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων στους τρεις ενώ η Αστυνομία και άλλες υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό όχι μόνο στη Θεσσαλία, αλλά και στους γειτονικούς νομούς.

Σε πολλά σημεία υπάρχουν μπλόκα με αστυνομικούς να πραγματοποιούν ελέγχους σε διερχόμενα οχήματα και προσαγωγές για εξακρίβωση στοιχείων ενώ έρευνες διεξάγονται και από αέρος.

Εξάλλου σε επιφυλακή βρίσκονται από τα ξημερώματα του Σαββάτου και οι συνοριακές υπηρεσίες σε περίπτωση που κάποιοι από τους δραπέτες φθάσουν ως εκεί και προσπαθήσουν να περάσουν στην Αλβανία.

Νέα ένταση το βράδυ του Σαββάτου

Μεγάλη αναταραχή φαίνεται πως επικρατεί και στο εσωτερικό των φυλακών, καθώς, όπως μεταδίδει το trikalaola σημειώθηκε νέα αιματηρή συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στο βράδυ του Σαββάτου.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν τρεις κρατούμενοι οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι άνδρες των ΕΚΑΜ εντόπισαν σε εκκλησία κοντά στην περιοχή των φυλακών δύο από τους δραπέτες και τους συνέλαβαν.

Συναγερμός, πάντως, επικρατεί έπειτα και από την εξουδετέρωση τεσσάρων χειροβομβίδων το απόγευμα του Σαββάτου, τις οποίες είχαν πετάξει οι ένοπλοι δράστες κατά τη μάχη της Παρασκευής και δεν εξερράγησαν.

Πυροτεχνουργοί έχουν διασκορπιστεί στις γύρω περιοχές και ψάχνουν να βρουν εάν υπάρχουν και άλλες χειροβομβίδες ή εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν από το υπουργείο, αλλά και τη διοίκηση των φυλακών είναι πώς βρέθηκαν όπλα στα χέρια αδίστακτων κακοποιών, και πώς ήταν τόσο εύκολο να πλησιάσουν οι συνεργοί τους τόσο κοντά σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα που μόλις πριν από έναν μήνα είχε ξαναγίνει μάχη με καλάσνικοφ στην τότε προσπάθεια απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ