Ενταση στην Κύπρο με χιλιάδες τραπεζικούς υπαλλήλους στο υπουργείο Οικονομικών - iefimerida.gr

Ενταση στην Κύπρο με χιλιάδες τραπεζικούς υπαλλήλους στο υπουργείο Οικονομικών

Ενταση στην Κύπρο με χιλιάδες τραπεζικούς υπαλλήλους στο υπουργείο Οικονομικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξω από το υπουργείο Οικονομικών της Κύπρου βρέθηκαν χιλιάδες τραπεζικοί υπάλληλοι, οι οποίοι ανησυχούν για τις τελευταίες εξελίξεις και διεκδικούν τις θέσεις εργασίας τους, τα ταμεία προνοίας και το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου.

Η οργή των πολιτών είναι μεγάλη, ενώ υπάρχει ακόμα και η σκέψη να προχωρήσουν σε απεργία ενός μήνα, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο που αφορά κυρίως την αναδιάρθρωση των τραπεζών.

Κυρίαρχα συνθήματα των διαδηλωτών: «Κάτω τα χέρια από τα ταμεία προνοίας», «Τα φάγανε αυτοί, πληρώνουμε εμείς», «Ντροπή, ντροπή, ανάξιοι πολιτικοί», «Δημητριάδη παραιτήσου εσύ και οι σύμβουλοί σου» και «Κάτω τα χέρια από τα ταμεία πρόνοιας και τις θέσεις εργασίας».

Προηγουμένως, οι υπάλληλοι (που υπολογίζονται σε περισσότερους από 3.000) πραγματοποίησαν πορεία, περνώντας από το Προεδρικό Μέγαρο όπου επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Εξω από το προαύλιο του υπουργείου Οικονομικών υπάρξει ισχυρή αστυνομική δύναμη. Νωρίτερα, η αστυνομία είχε προβεί σε κλείσιμο δρόμων λόγω της πορείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ