«Πάρτι» ναρκωτικών στη Θεσπρωτία – Κατάσχεση 2,5 τόνων μέσα σε τρεις μήνες - iefimerida.gr

«Πάρτι» ναρκωτικών στη Θεσπρωτία – Κατάσχεση 2,5 τόνων μέσα σε τρεις μήνες

«Πάρτι» ναρκωτικών στη Θεσπρωτία – Κατάσχεση 2
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κέντρο διακίνησης ναρκωτικών κινδυνεύει να γίνει η Θεσπρωτία, καθώς, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι αστυνομικές αρχές προβαίνουν σε αλλεπάλληλες συλλήψεις και κατασχέσεις μεγάλων ποσοτήτων χασίς. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά το τελευταίο τρίμηνο, έχουν κατασχεθεί περίπου 2,5 τόνοι χασίς στη Θεσπρωτία.

Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 217 κιλά χασίς. Συνελήφθη ένας 48χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντόπισαν και ακινητοποίησαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 48χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 188 δέματα με χασίς, συνολικού βάρους 217,6 κιλών. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ιδιοκτήτρια του οχήματος είναι υπήκοος Ουκρανίας, η οποία και αναζητείται.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ