Σαρρής: «Είμαστε μια ανάσα από συμφωνία με την Τρόικα» - iefimerida.gr

Σαρρής: «Είμαστε μια ανάσα από συμφωνία με την Τρόικα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που το κλιμάκιο της Τρόικα αντιδρούσε και φαινόταν ότι δεν συμφωνούσε στην πρόταση της Κυπριακής κυβέρνησης για «κούρεμα» 25% στις καταθέσεις της Τράπεζας Κύπρου, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν και το απόγευμα θα υπάρξει νέα συνάντηση όπου και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Μιχάλης Σαρρής δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι « βρισκόμαστε μια ανάσα από συμφωνία με την Τρόικα».

Ο υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα. Μίλησε για τεχνικές λεπτομέρειες που απομένουν, ενώ θα υπάρξει νέα συνάντηση με την Τρόικα στις 4 το απόγευμα.Υπάρχουν 2 με 3 θέματα στα οποία ελπίζουμε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως, δήλωσε ο κ. Σαρρής.

Αμέσως μετά αναμένεται να συνεδριάσει η Κυπριακή Βουλή όπου και θα τεθεί σε ψηφοφορία το νομοσχέδιο για την Τράπεζα Κύπρου και στην συνέχεια ο Νίκος Αναστασιάδης μαζί με τους πολιτικούς αρχηγούς θα μεταβούν στις Βρυξέλλες για να παραστούν στο έκτακτο Eurogroup , το οποίο θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα αύριο το απόγευμα.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ