Προσέλαβαν καρδιολόγο για τις...λιποθυμίες στο Υπουργικό Συμβούλιο! - iefimerida.gr

Προσέλαβαν καρδιολόγο για τις...λιποθυμίες στο Υπουργικό Συμβούλιο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προληπτικά μέτρα για την υγεία των κυβερνητικών στελεχών παίρνει το Μέγαρο Μαξίμου καθώς με απόφαση της Γενικής Γραμματείας της κυβέρνησης προσελήφθη έμπειρος ιατρός εργασίας με ειδικότητα στην καρδιολογία.

Σύμφωνα με έγγραφο που παρουσιάζει η εφημερίδα Παραπολιτικά , η προϊσταμένη του ιδιαιτέρου γραφείου του γενικού γραμματεία της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου, ενέκρινε πριν από λίγες ημέρες δαπάνη ύψους 2.511 ευρώ για σύναψη σύμβασης έργου παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών τεχνικού ασφαλείας και ιατρού εργασίας.

Ο γιατρός έχει 25ετή προϋπηρεσία και η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει ένα αίσθημα ασφάλειας και ανακούφισης στα μέλη της κυβέρνησης καθώς έως σήμερα χρέη γιατρών για παν ενδεχόμενο στις συνεδριάσεις των Υπουργικών Συμβουλίων αναλάμβαναν όσοι υπουργοί ήταν γιατροί ή είχαν γνώσεις πρώτων βοηθειών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ