Φρίκη: Η στιγμή που ξαφνικά «σκίζεται» το στήθος γυναίκας και βγαίνει το εμφύτευμα [εικόνα] - iefimerida.gr

Φρίκη: Η στιγμή που ξαφνικά «σκίζεται» το στήθος γυναίκας και βγαίνει το εμφύτευμα [εικόνα]

Φρίκη: Η στιγμή που ξαφνικά «σκίζεται» το στήθος γυναίκας και βγαίνει το εμφύτευ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόλυτη φρίκη έζησε η 25χρονη Λορέν Γιάρντλεϊ η οποία ξαφνικά είδε το στήθος της να... σκάει. Η νεαρή, δύο μήνες μετά την επέμβαση προσθετικής στήθους στην οποία υποβλήθηκε, είδε το δέρμα της να ανοίγει και να ξεπροβάλλει το ... εμφύτευμα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η 25χρονη δύο μήνες μετά την εγχείρηση άρχισε να νιώθει ενοχλήσεις στην περιοχή του στήθους. Σιγά-σιγά τα ένιωθε να φουσκώνουν όλο και περισσότερο, μέχρι τη στιγμή που το ένα από τα δύο... έσκασε.

Ακόμη και οι γιατροί που την εξέτασαν σοκαρίστηκαν από το θέαμα, σημειώνοντας πως δεν έχουν αντιμετωπίσει ξανά παρόμοιο περιστατικό.

Η Λορέν Γιάρντλεϊ αποφάσισε να βγάλει τα εμφυτεύματα και στη συνέχεια δημοσιοποίησε το πρόβλημά της σε μια προσπάθεια να ενημερωθούν όσες γυναίκες σκέφτονται να υποβληθούν σε επέμβαση προσθετικής στήθους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ