To ωραιότερο τροπικό νησί βρίσκεται έξω από το Βερολίνο [εικόνα] - iefimerida.gr

To ωραιότερο τροπικό νησί βρίσκεται έξω από το Βερολίνο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Tropical Islands Resort είναι ένα τροπικό θεματικό πάρκο στην περιοχή του Βραδεμβούργου της Γερμανίας. Βρίσκεται στο πρώην υπόστεγο αεροσκαφών της γνωστής AERIUM και είναι η μεγαλύτερη επιδαπέδια αίθουσα του κόσμου.

Το Tropical Island έχει μέγιστη χωρητικότητα 6.000 επισκεπτών την ημέρα. Κατά το πρώτο έτος λειτουργίας του προσέλκυσε 975.000 επισκέπτες, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από τις επιχειρήσεις.
Αυτό είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει το Αγαλμα της Ελευθερίας όρθιο και τον Πύργο του Αϊφελ να βρίσκεται στο πλευρό του. Η Tropical Islands καλύπτει μια έκταση 66.000 τ.μ., το μέγεθος οκτώ γηπέδων ποδοσφαίρου.

Στα τροπικά νησιά, η θερμοκρασία του αέρα είναι 25°C και υγρασία 40 έως 60%, ιδανικές συνθήκες για τα φυτά από όλο τον κόσμο. Υπάρχει, επίσης ενδοδαπέδια θέρμανση στη λιμνοθάλασσα και στην τροπική περιοχή της θάλασσας, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μην κρυώνουν στα πόδια.
Το σύστημα φωτισμού παρέχει αρκετό φως ακόμη και στη μέση του χειμώνα. Το φως και η ζέστη δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για τα φυτά, και οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν ένα φυσικό μαύρισμα.
Τα 7.000 κυβικά μέτρα νερού στην τροπική θάλασσα (28°C) και Lagoon (31°C) καθαρίζονται χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας φίλτρο του όζοντος. Αυτό καθιστά την ισοδύναμη ποιότητα νερού έως εκείνη του πόσιμου νερού. Οι ίδιες οι πισίνες είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα για τη βέλτιστη υγιεινή. Το νερό έχει ένα μέγιστο βάθος 1,35 μέτρων.

Στα τροπικά νησιά μπορείτε να απολαύσει κανείς διακοπές με εξωτικό χαρακτήρα, μία βόλτα στην παραλία του Ειρηνικού, μια αποστολή μέσα από το τροπικό δάσος, ώρες χαλάρωσης στη σάουνα, καλό φαγητό, και για όσους επιθυμούν φανταστικά μέρη για να μείνουν, όπως περιγράφει το BMI Travel.

To ωραιότερο τροπικό νησί βρίσκεται έξω από το Βερολίνο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
To ωραιότερο τροπικό νησί βρίσκεται έξω από το Βερολίνο [εικόνα] | iefimerida.gr 1
To ωραιότερο τροπικό νησί βρίσκεται έξω από το Βερολίνο [εικόνα] | iefimerida.gr 2
To ωραιότερο τροπικό νησί βρίσκεται έξω από το Βερολίνο [εικόνα] | iefimerida.gr 3
To ωραιότερο τροπικό νησί βρίσκεται έξω από το Βερολίνο [εικόνα] | iefimerida.gr 4
To ωραιότερο τροπικό νησί βρίσκεται έξω από το Βερολίνο [εικόνα] | iefimerida.gr 5
To ωραιότερο τροπικό νησί βρίσκεται έξω από το Βερολίνο [εικόνα] | iefimerida.gr 6
To ωραιότερο τροπικό νησί βρίσκεται έξω από το Βερολίνο [εικόνα] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ