CINETROLL: Εντυπωσιάζει το πόστερ και το βίντεο για το φετινό 66ο φεστιβάλ Κανών [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

CINETROLL: Εντυπωσιάζει το πόστερ και το βίντεο για το φετινό 66ο φεστιβάλ Κανών [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mόλις κυκλοφόρησαν και έκαναν τον Τάσο (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλο να ετοιμάζει βαλίτσες από τώρα.

Τα πόστερ του φεστιβάλ των Κανών, είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του μύθου τους και με διαφορά τα ομορφότερα κινηματογραφικά πόστερ ανάλογης εκδήλωσης. Με μία τεράστια ποικιλία εμπνεύσεων, στη πολύχρονη ιστορία του θεσμού, τόσο από το ίδιο το φεστιβάλ όσο και από κινηματογραφικά ορόσημα ή μεγάλους σταρ.

Για τη φετινή, 66η εκδοχή του φεστιβάλ, τα κεντρικά πρόσωπα της αφίσας είναι ο Πολ Νιούμαν και η Τζόαν Γούντγουορντ φωτογραφημένοι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «A new kind of love" του Μέλβιλ Σάβελσον το 1963. Ένα θρυλικό ζευγάρι τόσο στη ζωή όσο και στην οθόνη, σε ένα μοναδικό φωτογραφικό στιγμιότυπο που «απομονώθηκε», "καθάρισε» ψηφιακά και απέκτησε ένα υπέροχο φόντο γραφιστικής κινηματογραφικής ψευδαίσθησης, σε μια δουλειά τρομερής κομψότητας από τη Bronx Agency που έχει αναλάβει όλα τα γραφικά για το 66ο φεστιβάλ.

To πόστερ που κυκλοφόρησε σήμερα, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, μαζί με το μικρό βιντεάκι της Bronx Αgency βασισμένο στην αφίσα, με ρεμιξαρισμένο το κλασσικό μουσικό θέμα του φεστιβάλ (δείτε το παρακάτω), ανοίγοντας μας πρόωρα την όρεξη για τις 15 Μαϊου και τη φετινή εκκίνηση του μεγαλύτερου κινηματογραφικού – κοσμικού πάρτι στον πλανήτη. Στο οποίο για άλλη μια φορά το iefimerida και ο Τάσος Θεοδωρόπουλος θα βρίσκονται εκεί για να σας το μεταδώσουν με το δικό τους τρόπο.

*** ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana. Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ