«Έχασα όλη μου την οικογένεια και έμεινα μόνο με το παιδί μου», δηλώνει η Λένα Αλκαίου - iefimerida.gr

«Έχασα όλη μου την οικογένεια και έμεινα μόνο με το παιδί μου», δηλώνει η Λένα Αλκαίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα απανωτά χτυπήματα που της επιφύλασσε η ζωή μετά τη γέννηση της κόρης της μίλησε η Λένα Αλκαίου σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Η ζωή μου έδωσε αυτό το τόσο μεγάλο δώρο με τον ερχομό της κόρης μου και μου πήρε τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου έχασα τον πατέρα μου και έπειτα από ένα μικρό χρονικό διάστημα έφυγε και η μαμά μου. Πριν από κάποια χρόνια είχα χάσει και τον αδελφό μου. Έχασα όλη μου την οικογένεια και έμεινα μόνο με το παιδί μου. Ευτυχώς που υπάρχει στη ζωή μου η κόρη μου».Αυτό δήλωσε η ταλαντούχα τραγουδίστρια στο TV Menu.

Προσθέτοντας, σχετικά με το πόσο άλλαξε η ζωή της: «Εγώ δεν είχα μια απώλεια στη ζωή μου, αλλά τις πιο σημαντικές που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Έχασα όλη μου την οικογένεια και σίγουρα άλλαξα πάρα πολύ. Προσπάθησα και προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου, να είμαι όσο καλύτερα γίνεται γιατί το παιδί μου πρέπει να με βλέπει χαρούμενη και γελαστή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ