Ζούσε τρία χρόνια με λεπίδα μαχαιριού καρφωμένη στην πλάτη του! - iefimerida.gr

Ζούσε τρία χρόνια με λεπίδα μαχαιριού καρφωμένη στην πλάτη του!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία χρόνια ζούσε με λεπίδα από μαχαίρι στην πλάτη του άντρας από τον Καναδά χωρίς να το έχει αντιληφθεί, όταν μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια καυγά.

Ο 32χρονος Μπίλ ΜακΝίλι, τον Απρίλιο του 2010 δέχθηκε πέντε μαχαιριές στην πλάτη μετά από καυγά. Όταν πήγε σε ένα τοπικό κέντρο υγείας, οι γιατροί του έκαναν ράμματα χωρίς όμως να του κάνουν ακτινογραφία όπως δήλωσε ο ίδιος. Ο 32χρονος Καναδός όπως δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ζούσε τρία χρόνια με την λεπίδα του μαχαιριού καρφωμένη στην πλάτη του χωρίς να το έχει αντιληφθεί, αφού οι μόνες ενδείξεις ήταν η φαγούρα και ένας μικρός πόνος στο σημείο που ήταν καρφωμένη η λεπίδα, όπως μεταδίδει το BBC.

Αυτήν την εβδομάδα, ο ΜακΝίλι ξύνοντας την πλάτη του αντιλήφθηκε κάτι περίεργο με το δάχτυλο του και ζήτησε από την σύντροφο του να δει τι είναι. Όπως δήλωσε η ίδια στο CBC του είπε: «Φαίνεται ένα μαχαίρι στην πλάτη σου», ενώ είπε για το περιστατικό: «Τρομοκρατήθηκα. Ήμουν έτοιμη να το τραβήξω με μία λαβίδα».

Εν τέλει, οι γιατροί αφαίρεσαν την λεπίδα από την πλάτη του Καναδού με τον ίδιο να σκέφτεται να καταθέσει αγωγή κατά του τοπικού κέντρου υγείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ