Προτιμούν το «σερφάρισμα» από το σεξ οι χρήστες του διαδικτύου, σύμφωνα με νέα έρευνα - iefimerida.gr

Προτιμούν το «σερφάρισμα» από το σεξ οι χρήστες του διαδικτύου, σύμφωνα με νέα έρευνα

Προτιμούν το «σερφάρισμα» από το σεξ οι χρήστες του διαδικτύου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εθιστική έχει αποδειχθεί η χρήση του διαδικτύου, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, αφού οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως έχουν το ιντερνετ περισσότερο ανάγκη από το αλκοόλ, το τσιγάρο, ακόμα και το σεξ.

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Σικάγο, πραγματοποίησαν αυτή την πρωτότυπη έρευνα και όπως διαπίστωσαν, η ανάγκη των χρηστών να τσεκάρουν το προφίλ τους σε facebook και twitter έχει μετατραπεί σε εθισμό.

Χρησιμοποιώντας ένα δείγμα 250 ατόμων ηλικίας από 18 μέχρι 85 ετών τους ρωτούσαν ποιες επιθυμίες είχαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης μισής ώρας.

Τα αποτελέσματα δημιούργησαν μια λίστα με τις βασικές ανάγκες των χρηστών και οι τέσσερις πρώτες ήταν: το φαγητό, ο ύπνος, η δίψα και.. το διαδίκτυο! Στην έκτη θέση βρέθηκε το αλκοόλ ενώ το σεξ στην ένατη!

Επιπλέον όταν ζητήθηκε από τους εθελοντές να αντέξουν χωρίς κάποιο από τα άνωθεν, σε ποσοστό 42% φάνηκε αδύνατον να σταματήσουν την είσοδό τους στο διαδίκτυο και τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ