Πυρπόλησαν 18χρονο αυτιστικό gay την μέρα των γενεθλίων του-Του έβαλαν φωτιά με λάδι για μαύρισμα

Σε κάθειρξη 3 1/2 ετών καταδικάστηκε ο Τζόρνταν Σίαρντ για τον φρικτό θάνατο του 18χρονου αυτιστικού Στίβεν Σίμπσον. Συγκεκριμένα τον έλουσε με λάδι self tan και μετά πήρε τον αναπτήρα του και του έβαλε φωτιά στα γενετικά όργανα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα κατά την διάρκεια του πάρτι που είχε οργανώσει ο άτυχος έφηβος για τα 18α γενέθλιά του. Ο Σίαρντ εμφανίστηκε στο πάρτι και άρχιζε να «στολίζει» τον αυτιστικό νεαρό με αισχρά σχόλια για την σεξουαλικότητά του (σ.σ. το θύμα ήταν gay), τα οποία ο ίδιος χαρακτήρισε στο δικαστήριο «απλά πειράγματα».

Καθώς η βραδιά προχωρούσε, πήγε στην κρεβατοκάμαρα, πήρε ένα μπουκάλι λάδι self tan, προκάλεσε το θύμα να γδυθεί και τον έλουσε. Με τους υπόλοιπους καλεσμένους να φωνάζουν «βάλτου φωτιά».

Αυτό ακριβώς που τελικά και έκανε. Μάλιστα όταν ο Σίμπσον καλύφθηκε με φλόγες, όλοι έτρεξαν μακριά. Και ο μόνος που τον βοήθησε ήταν ένας γείτονας που τύλιξε το κορμί του με κουβέρτες για να τον σβήσει. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα σε πάνω από 60% της επιφάνειας του σώματός του. Όπου και μετά από λίγες ώρες απεβίωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ