Kύπρος: Κάθε λεπτό που περνά οδηγούμαστε πιο κοντά στην άτακτη χρεοκοπία - iefimerida.gr

Kύπρος: Κάθε λεπτό που περνά οδηγούμαστε πιο κοντά στην άτακτη χρεοκοπία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενδεικτικές της οριακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Κύπρος είναι οι δηλώσεις που έκανε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Οπως ανέφερε ο κ. Πάμπος Χαραλάμπους μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega, τα πράγματα είναι τόσο ρευστά που «κάθε λεπτό που περνά διαφοροποιούνται τα δεδομένα και οδηγούν τη χώρα πιο κοντά στην άτακτη χρεοκοπία».

Ο κ. Χαραλάμπους ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει επιλογή εξόδου από την Ευρωζώνη και εκτίμησε ότι η πλειοψηφία της Βουλής δεν θα οδηγήσει τη χώρα στο χάος.

«Ελπίζουμε η Τρόικα να δεχθεί τη φόρμουλα την οποία έχουμε επεξεργαστεί», σημείωσε και τόνισε ότι πρέπει να αποτραπεί η χρεοκοπία της χώρας και η έξοδος από το ευρώ.

«Ο,τι γίνει πρέπει να γίνει σήμερα», υπογράμμισε σε άλλο σημείο, ενώ πρόσθεσε ότι οι τράπεζες θα ανοίξουν την Τρίτη μόνο εάν υπάρξει προηγουμένως λύση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ