Αυτοκινητικό ατύχημα είχε προκαλέσει ο Πρωτόπαπας στους Βασιλιάδες [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτοκινητικό ατύχημα είχε προκαλέσει ο Πρωτόπαπας στους Βασιλιάδες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ατύχημα του Τόμας Πρωτόπαπα, που συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του στην εντατική του ΚΑΤ, θύμισε σε κάποιους το τελευταίο επεισόδιο των Βασιλιάδων. Τότε που, ως Αλέξης, είχε σαμποτάρει το αυτοκίνητο του Λεωνίδα.

Τυφλωμένος για να πάρει εκδίκηση και να κερδίσει τον αγώνα, ο Αλέξης -που υποδυόταν ο Τόμας Πρωτόπαπας- σαμπόταρε την Σακίρα, το αυτοκίνητο του Λεωνίδα. Μη γνωρίζοντας πως έτσι θα προκαλούσε τον σοβαρό τραυματισμό της Νεφέλης που θα έβγαινε με αυτό μια τελευταία βόλτα.

Αυτή ήταν η πλοκή του τελευταίου επεισοδίου των Βασιλιάδων που παίχτηκε το καλοκαίρι. Και την συνέχεια του οποίου δεν είδαμε ποτέ, αφού το σίριαλ τερματίστηκε πρόωρα.

Ας ελπίσουμε πως το χάπι έντ που ποτέ δεν είδαμε στο σίριαλ θα το γράψει, στην περίπτωση του Τόμας, η ίδια η ζωή. Με τον νεαρό ηθοποιό να κερδίζει τη δύσκολη μάχη στην οποία έχει βρεθεί πρωταγωνιστής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ