«Νιώθω ότι έχω κλείσει στην προσωπική μου ζωή», δηλώνει ο Αρναούτογλου - iefimerida.gr

«Νιώθω ότι έχω κλείσει στην προσωπική μου ζωή», δηλώνει ο Αρναούτογλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την πρόταση γάμου (που ακόμη δεν έχει κάνει), το αν είναι τσιγκούνης και τη σχέση του με τους παπαράτσι μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Να πάρει ένας φωτογράφος να πει ότι εγώ έχω στήσει θέματα. Εχει τύχει φορά να μην μπορώ να βγω από το σπίτι μου 5 μέρες γιατί έχει απ' έξω 4-5 αυτοκίνητα. Δεν ισχύει ότι αν θες να κρυφτείς γίνεται. Καταλαβαίνω ότι κι οι παπαράτσι κάνουν τη δουλειά τους. Αυτό είναι μια πολύ ωραία λάσπη». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής παρουσιαστής στο Πρωινό Mou.

Προσθέτοντας, όσον αφορά το αν ετοιμάζεται ή όχι να παντρευτεί: «Νιώθω ότι έχω κλείσει στην προσωπική μου ζωή. Νιώθω ότι είμαι πάρα πολύ καλά! Μου είχε πει μια κουβέντα η μάνα μου, όταν ήμουν δεκαοχτώ χρονών: "Ευχή και κατάρα σου δίνω, να μην κοροϊδέψεις ποτέ κορίτσι. Μην κρατήσεις ποτέ γυναίκα με το να της πεις πως θα την παντρευτείς, περνάει ο χρόνος και την ταλαιπωρείς. Είναι μεγάλη αμαρτία. Γιατί εσύ σαν άντρας και 50 και 60 χρονών, μπορείς να βρεις γυναίκα. Σε μια γυναίκα είναι αλλιώς". Όταν είχα πει πως θέλω να παντρευτώ ή να κάνω παιδί, το εννοούσα. Δεν έχω κάνει πρόταση γάμου, αλλά είχα κάνει έναν αρραβώνα στα 27 μου. Ήρθαν τα πράγματα λίγο στραβά και χωρίσαμε. Πλέον αισθάνομαι πολύ καλά και έχω βρει τον άνθρωπό μου».

Τέλος, όσον αφορά την οικονομική του κατάσταση, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δηλώνει: «ΟΚ δεν είμαι! Δεν μπορώ να κάτσω και να μην δουλέψω. Τα καλά χρήματα που πήραμε εμείς ήταν για 2-3 χρόνια. Μη φανταστεί κανείς πως πληρωνόμασταν σαν τους μπασκετμπολίστες του NBA. Έβγαλα χρήματα και πήρα ένα σπίτι που ήθελα, ένα αυτοκίνητο και έκανα δυο τρεις επενδύσεις συγκεκριμένες. Δεν τα ξόδευα τα χρήματά μου. Έχω ακούσει, μάλιστα, ότι είμαι τσιγκούνης. Απλά είμαι πάρα πολύ προσεκτικός. (...). Ξοδεύω εκεί που νομίζω πως θα περάσουμε καλά και όχι στο να πάρω ένα ακριβό κουστούμι. Δεν το θεώρησα ποτέ απαραίτητο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ