Δραματική παραδοχή Σαρρή: Τελειώσαμε με τους Ρώσους - Δεν περιμένουμε τίποτα από τη Μόσχα - iefimerida.gr

Δραματική παραδοχή Σαρρή: Τελειώσαμε με τους Ρώσους - Δεν περιμένουμε τίποτα από τη Μόσχα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία συμμετοχή δεν θα έχει στο πρόγραμμα διάσωσης της Κύπρου η Ρωσία, όπως ενημέρωσε τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν αργά το βράδυ της Πέμπτης οι δύο άνδρες, αμέσως μετά τη συνάντηση στις 9 το βράδυ,στο υπουργείο Οικονομικών της Ρωσίας κ. Σαρρής ενημέρωσε τον κ. Αναστασιάδη ότι δεν έχουν να παριμένουν τίποτα από τη Μόσχα, αφού όπως φαίνεται οι διήμερες διαπραγματεύσεις δεν είχαν κανέναν αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με έγκυρη κυβερνητική πηγή, οι Ρώσοι ξεκαθάρισαν στον υπουργό Οικονομικών ότι δεν συζητούν τίποτε άλλο πέραν της επιμήκυνσης του ρωσικού δανείου ύψους 2,5 δισ. ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις ήταν δραματικές και πολύωρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές είχαν συστήσει ομάδες εργασίες που πραγματοποίησαν συζητήσεις σε τεχνικό επίπεδο που διήρκεσαν μέχρι τις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης και οι οποίες συνεχίστηκαν και το πρωί της ίδιας ημέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ