Η ΔΗΜΑΡ αποφασίζει για τις επόμενες κινήσεις της - iefimerida.gr

Η ΔΗΜΑΡ αποφασίζει για τις επόμενες κινήσεις της

Η ΔΗΜΑΡ αποφασίζει για τις επόμενες κινήσεις της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον τρίτο όροφο της Αγίου Κωνσταντίνου συνεδριάζει αύριο το πρωί η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ με το θέμα της Κύπρου να βρίσκεται στο επίκεντρο της συνεδρίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο κ. Φώτης Κουβέλης αναμένεται να ενημερώσει τα στελέχη και τους βουλευτές του κόμματος για τις τελευταίες εξελίξεις στη Μεγαλόνησο, ενώ όπως τονίζουν συνεργάτες του προέδρου της ΔΗΜΑΡ «θα πέσουν στο τραπέζι και ζητήματα δράσεων του κόμματος για το επόμενο διάστημα».

Συγκεκριμένα, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο κ. Κουβέλης να πραγματοποιήσει σύντομα επισκέψεις σε μεγάλες πόλεις της χώρας, -με πρώτο του σταθμό τη Θεσσαλονίκη- προκειμένου να ενισχύσει την εικόνα του κόμματος.

Σε ότι αφορά στο επικείμενο ταξίδι του στο εξωτερικό -και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες-, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να μετατίθεται για τις επόμενες εβδομάδες και αυτό για δύο λόγους. Οπως λένε κύκλοι της ΔΗΜΑΡ αφενός αυτή τη στιγμή προέχει το ζήτημα της Κύπρου, αφετέρου υπάρχουν κάποια ραντεβού που πρέπει να φιξαριστούν.

Πάντως, ο κ. Κουβέλης έχει στις προθέσεις του να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο (με τον οποίο μέχρι στιγμής δεν βρίσκουν ημερομηνία συνάντησης), αλλά και με τον ηγέτη του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος Ντανιέλ Κον Πετίτ (από τον οποίο οι συνεργάτες του κ. Κουβέλη περιμένουν απάντηση).

Τέλος, σε ότι αφορά στα των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την Τρόικα και ειδικότερα στο σχέδιο Μανιτάκη για το δημόσιο, στέλεχος της ΔΗΜΑΡ τονίζει στο iefimerida.gr πως «ο κ. Κουβέλης στηρίζει απόλυτα τον υπουργό διοικητικής μεταρρύθμισης, ενώ δείχνει σφοδρά ενοχλημένος από διαρροές προς τα ΜΜΕ κατά Μανιτάκη, καθώς ορισμένες φαίνεται -κατά τον Πρόεδρο- να ξεκινούν από στελέχη της ΔΗΜΑΡ»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ