«Αγνοείται» τους τελευταίους δύο μήνες η Βούλα Παπαχρήστου - iefimerida.gr

«Αγνοείται» τους τελευταίους δύο μήνες η Βούλα Παπαχρήστου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνοούμενη για τον ελληνικό αθλητισμό θεωρείται το τελευταίο δίμηνο η τριπλουνίστρια Βούλα Παπαχρήστου, η οποία έχει κόψει τις γέφυρες επικοινωνίας ακόμη και με τον προπονητή της Γιώργο Πομάσκι. Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η επιτροπή Υψηλού αθλητισμού και το ΣΕΓΑΣ οι οποίοι φαίνονται να είναι αποφασισμένοι να την θέσουν εκτός των κατηγοριών υψηλού αθλητισμού.

Σύμφωνα με το Stivoz ο κ. Πομάσκι εδώ και καιρό έχει χάσει τα ίχνη της Βούλας Παπαχρήστου. Για το θέμα έχει ενημερωθεί ο ΣΕΓΑΣ, ενώ ο πρόεδρός του Κώστας Παναγόπουλος ζήτησε από την Επιτροπή Υψηλού αθλητισμού να συνεδριάσει για το ζήτημα.

Αυτό θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη και η πρότασή τους θα τεθεί προς έγκριση στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ μία ημέρα αργότερα.

Ολα ξεκίνησαν το φθινόπωρο όταν η αθλήτρια του τριπλούν, η οποία αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου λόγω του ρατσιστικού Tweet, άρχισε να μην πηγαίνει στις προπονήσει της χωρίς να ειδοποιεί τον προπονητή της.

Τότε, ο αρχιπροπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος και στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ συζήτησαν μαζί της και η αθλήτρια από την πλευρά της δεσμεύθηκε πως θα είναι συνεπής.

Η αθλήτρια σύμφωνα με την ίδια πηγή, όμως, δεν επέδειξε τη συνέπεια που είχε υποσχεθεί. Πριν από λίγο καιρό ζήτησε εκ νέου άδεια 15 ημερών από τον προπονητή της. Ομως, σύμφωνα με τον κ. Πομάσκι έλειψε τις διπλάσιες ημέρες. «Εξαντλήσαμε και με το παραπάνω την υπομονή», ανέφερε ο κ. Παναγόπουλος.

Ο πρόεδρος θα περιμένει την πρόταση της ΕΠΥΑ, αλλά, όπως αναφέρει το Stivoz είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποφασιστεί από την ομοσπονδία η αναστολή των προνομίων που απολαμβάνει η Παπαχρήστου ως αθλήτρια του σχεδιασμού.

Θα εφαρμοστεί δηλαδή αυτό που εδώ και περίπου τρεις μήνες ζητούσε επίσημα ο προπονητής της, να κοπούν τα χρήματα που εξακολουθεί να εισπράττει η αθλήτρια παρότι δεν γυμνάζεται.

Ο προπονητής της μιλώντας στο Contra ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εδώ και δυο μήνες έχω χάσει εντελώς τα ίχνη της . Ούτε τηλεφωνικά δεν έχω μιλήσει μαζί της και πραγματικά δεν ξέρω που βρίσκεται και τι κάνει. Δυστυχώς κάναμε την μέγιστη προσπάθεια αλλά όλα έχουν και τα όριά τους . Εχω κι εγώ τις ευθύνες μου αλλά και η ίδια είναι μεγάλη κοπέλα».

Μάλιστα ο Γιώργος Πομάσκι ανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας του με την ίδια: «Κατά 99% η συνεργασία μας έχει τελειώσει. Από τη στιγμή που δεν δίνει σημεία ζωής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ