Σε ποιον ηθοποιό ζήτησαν να φορά εσώρουχο για να μην διαγράφεται το μόριό του; [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε ποιον ηθοποιό ζήτησαν να φορά εσώρουχο για να μην διαγράφεται το μόριό του; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λόγω μεγέθους, του το έχουν ήδη μικρύνει "ψηφιακά" για να μη σκανδαλίζεται το κοινό στις αφίσες και τις επίσημες φωτογραφίες όμως αυτή τη φορά του ζήτησαν επιτέλους να βάλει σλιπ.

Κάτι που δεν το συνηθίζει γιατί τον κάνει να νοιώθει άβολα, χωρίς όμως να λαμβάνει υπ' όψη του την ασυνήθιστη βιολογική του προίκα, η οποία ειδικά στις σκηνές κίνησης, ταλαντεύεται προκλητικά, σαν υπερμέγεθες εκκρεμές κάτω από το υφασμάτινο παντελόνι του, εδώ και 6 χρόνια.

Όσο διαρκεί δηλαδή μία από τις από τις πιο επιτυχημένες και βραβευμένες σειρές της αμερικάνικης τηλεόραση, το "Μad Men". Η παραπάνω είδηση που δημοσιεύτηκε στην κουτσομπολίστικη στήλη "Εμπιστευτικά" της εφημερίδας New York Daily News, αφορά τον πρωταγωνιστή Τζον Χαμ και βασίζεται στη μαρτυρία ενός ανώνυμου συντελεστή της σειράς ο οποίος δήλωσε: "Τα επεισόδια αυτής της σεζόν διαδραματίζονται στη δεκαετία του 60 με τη μόδα να θέλει τα αντρικά παντελονια ιδιαίτερα στενά αφήνοντας λίγα πράγματα στη φαντασία. Η εντυπωσιακή ανατομία του ηθοποιού ήταν πλέον τόσο εμφανής κάτω από αυτά τα ρούχα που ευγενικά του ζητήθηκε να φοράει από μέσα εσώρουχα. "

Η ίδια πηγή ανέφερε πως πολλές από τις διαφημιστικές φωτογραφίες της σειράς έχουν υποστεί "photo shop" για να μειωθεί το μέγεθος. "Όλοι αρχικά ανησυχούσαν για το πληθωρικό στήθος της Κριστίνα Χέντρικ αλλά ο Τζον ήταν το πραγματικό πρόβλημα". Που πρόβλημα ακριβώς δεν το λες, εκτός πιθανότατα από το αν ο ηθοποιός αποφασίσει να κάνει γυμνισμό παίζοντας ταυτόχρονα ρακέτες στην παραλία. Παρ' όλα αυτά, οι εκπρόσωποι του Τζον Χαμ διέψευσαν αμέσως την είδηση δηλώνοντας πως "πρόκειται για καθ' όλου αστείες, παιδιάστικες γελοιότητες."

Δήλωση που δημιουργεί τα εξής ερωτήματα επαγγελματικού προασανολισμού: 1) Τι φόντα χρειάζονται για να προσληφθώ σε δουλειά που θα μπορώ να πιστοποιήσω το μέγεθος του πέους του διάσημου αφεντικού μου; Για να κάνω αίτηση. 2) Αν κάποιος πει ότι το αφεντικό μου έχει μεγάλο πουλί, και εγώ τρέξω να δηλώσω πως αυτό είναι ένα γελοίο ψέμα, είναι σίγουρο ότι θα με βοηθήσει στην νέα μου καριέρα ως εκπροσώπου πεομετρητή;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ