Βουλευτής Κύπρου: Να βγει από το Προεδρικό ο Αναστασιάδης, να πάρει το αεροπλάνο να πάει στη Μόσχα - iefimerida.gr

Βουλευτής Κύπρου: Να βγει από το Προεδρικό ο Αναστασιάδης, να πάρει το αεροπλάνο να πάει στη Μόσχα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κύπριος βουλευτής Ζαχαρίας Κούλιας ζήτησε πριν από λίγο από τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη να βγει από το Προεδρικό Μέγαρο και να μεταβεί στη Μόσχα για διαπραγματεύσεις.

«Δεν βγαίνει τίποτα με το να κάθονται κλεισμένοι στο Προεδρικό τόσες μέρες. Ο Μιχάλης Σαρρής δεν βγάζει αποτέλεσμα στη Ρωσία, οι αποφάσεις είναι πολιτικές. Ο Πρόεδρος της Κύπρου να πάρει το αεροπλάνο και να πάει αμέσως στη Μόσχα» δήλωσε ο βουλευτής κατά την είσοδό του στο κοινοβούλιο όπου ξεκινάει η δραματική συζήτηση για το νέο σχέδιο σωτηρίας της Κύπρου.

Ας σημειωθεί ότι το ΔΗ.ΚΟ. στο οποίο ανήκει ο κ. Κούλιας συμμετέχει στην κυβέρνηση. Το ΔΗ.ΚΟ. ζήτησε τα ονόματα όλων όσων μετέφεραν καταθέσεις στο εξωτερικό και αποκάλεσε απαράδεκτους τους εκβιασμούς εις βάρος της Κύπρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ