Τραγωδία στο νοσοκομείο Σπάρτης – Ανδρας πυροβόλησε εργαζόμενο και αυτοκτόνησε - iefimerida.gr

Τραγωδία στο νοσοκομείο Σπάρτης – Ανδρας πυροβόλησε εργαζόμενο και αυτοκτόνησε

Τραγωδία στο νοσοκομείο Σπάρτης – Ανδρας πυροβόλησε εργαζόμενο και μετά αυτοκτόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικός επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης όπου λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ένας άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν εργαζόμενο και στη συνέχεια έστρεψε την κυνηγετική καραμπίνα προς το πρόσωπό του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δράστης είναι ένας 74χρονος Γερμανός που έμενε χρόνια στην Ελλάδα και το μεσημέρι της Πέμπτης εισέβαλε με κυνηγετική καραμπίνα στο νοσοκομείο ψάχνοντας να βρει το φυσικοθεραπευτήριο.

Οταν βρέθηκε στην αίθουσα τουφέκισε έναν φυσικοθεραπευτή και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι κόβοντας το νήμα της ζωής του.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για το τραγικό περιστατικό, ωστόσο, από την τοπική κοινωνία διαρρέεται ότι ο δράστης είχε χάσει το βράδυ της Πέμπτης τη γυναίκα του από εγκεφαλικό και πιθανότατα επιθυμούσε να εκδικηθεί το χαμό της.

Ο άτυχος εργαζόμενος, που πιθανότατα πυροβολήθηκε τυχαία, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ