«Η Σπυροπούλου δεν χρειάζεται δικηγόρο, είναι μάγκας», δηλώνει η Ναταλία Γερμανού - iefimerida.gr

«Η Σπυροπούλου δεν χρειάζεται δικηγόρο, είναι μάγκας», δηλώνει η Ναταλία Γερμανού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις προοπτικές της πολυσυζητημένης συμπαρουσιάστριας της, Κωσταντίνας Σπυροπούλου, να τα καταφέρει στην τηλεόραση μίλησε η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξή της σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Όταν ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στην τηλεόραση, έχει 50% πιθανότητες να περάσει απαρατήρητο και 50% πιθανότητες να κάνει χαµό γιατί κάτι έχει που τραβάει την προσοχή. Η Κωνσταντίνα ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. ∆εν περνάει απαρατήρητη. Από την αρχή έδειξε ότι έχει τσαµπουκά και γενναιότητα. ∆εν µάσησε καθόλου όταν µπλέχτηκε άθελά της στον τυφώνα και τα έβγαλε πέρα µια χαρά. Θέλει πάρα πολύ να κάνει καριέρα στην τηλεόραση, αγαπάει τον ρόλο της παρουσιάστριας και αποκλείεται να µην τα καταφέρει». Αυτό δήλωσε η Ναταλία Γερμανού στα πλαίσια της συνέντευξης της στο MyTV.

Προσθέτοντας, όσον αφορά το αν αισθάνεται την ανάγκη να την υπερασπιστεί, πως «Θα την υπερασπιζόµουν αν ένιωθα ότι έχει ανάγκη από υπεράσπιση. Η Κωνσταντίνα δεν χρειάζεται δικηγόρο, είναι µάγκας. Το µόνο που ήθελε ήταν ένα βήµα για ανοίξει τα φτερά της, όπως χρειαστήκαµε κάποτε όλοι µας. Κανείς µας δεν έπεσε από τον ουρανό. Εγώ από το «Mega Star», η Ελένη από τη «Mega Banca», o Θέµης από το Mad. Για την Κωνσταντίνα αυτό το εφαλτήριο βήµα ήταν το «Μες στην καλή χαρά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ