«Αισθάνομαι τύψεις όταν γνωρίζω τους ηθοποιούς που σκοτώνω», δηλώνει ο δημιουργός του Game of Thrones - iefimerida.gr

«Αισθάνομαι τύψεις όταν γνωρίζω τους ηθοποιούς που σκοτώνω», δηλώνει ο δημιουργός του Game of Thrones

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους χαρακτήρες που σκοτώνει στα βιβλία του και το πόσο αγχώνεται μήπως η τηλεοπτική σειρά ξεμείνει από σενάριο (σ.σ. αν δεν προλάβει να ολοκληρώσει τα επόμενα βιβλία του) μίλησε ο Τζόρτζ Μάρτιν σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Στην πρεμιέρα της σεζόν (σ.σ. η οποία ξεκινάει σε λίγες μέρες) βρέθηκα να μιλάω και να πίνω μαζί με τρεις πολύ ευγενικούς ηθοποιούς που παίζουν στην σειρά, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι έχω σκοτώσει και τους τρεις στα επόμενα βιβλία. Και ότι όλοι τους σε λίγο θα ήταν άνεργοι. Αισθάνθηκα τρομερές ενοχές. Αλλά είναι κάτι που έχει ήδη συμβεί. Στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα όταν ήρθε μια και μου είπε 'Σας παρακαλώ, μην με σκοτώσετε'. Αλλά εγώ το είχα κάνει ήδη. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, οι παραγωγοί της σειράς είναι πολύ πιο αιμοδιψείς από εμένα. Έχουν σκοτώσει χαρακτήρες που εγώ, στα βιβλία που γράφω τώρα, είναι ακόμη ζωντανοί».

Αυτό δήλωσε ο θρυλικός συγγραφέας των Game of Thrones σε πρόσφατη συνέντευξή του. Προσθέτοντας, όσον αφορά το άγχος μήπως τον «προλάβει» η σειρά «Αυτό με ρωτάνε όλοι. Και, μέχρι πρότινος, δεν το θεωρούσα πρόβλημα. Αλλά πλέον αισθάνομαι σαν εργάτης σε σιδηρόδρομο που τοποθετώ τις ράγες, ενώ ακούω το απειλητικό σφύριγμα της ατμομηχανής που έρχεται από πίσω. Αυτό που λέω στον εαυτό μου είναι ότι έχω αρκετό προβάδισμα. Η τρίτη σεζόν, που ξεκινάει τώρα, είναι το πρώτο μισό του 3ου βιβλίου. Η 4η σεζόν θα περιλαμβάνει το δεύτερο μισό. Ενώ από τα βιβλία 4 και 5 (στα οποία η δράση εκτυλίσσεται παράλληλα) θεωρώ ότι θα βγουν 2-3 σεζόν. Μέχρι τότε ελπίζω να έχω τελειώσει το 6ο βιβλίο και να έχω ξεκινήσει το 7ο»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Game of Thrones Τζορτζ Μάρτιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ