H Joss Stone στο στόχαστρο επικίνδυνων ληστών - iefimerida.gr

H Joss Stone στο στόχαστρο επικίνδυνων ληστών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άντρες οπλισμένοι με σπαθιά συνελήφθησαν από την αστυνομία επειδή εικάζεται ότι σχεδίαζαν να ληστέψουν και να σκοτώσουν τη soul τραγουδίστρια Joss Stone στο σπίτι της στο Devon.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν σε ένα αυτοκίνητο δίπλα στο σπίτι της με τα όπλα – που θεωρείται ότι είναι σπαθιά –μια σακούλα για πτώμα, σχέδια για το σπίτι της και ένα σκοινί.

Η αστυνομία είπε ότι οι δύο άντρες ηλικίας 30 και 33 ετών συνελήφθησαν στην περιοχή του Devon στις 10 το βράδυ για κατοχή όπλων με την πρόθεση να ληστέψουν. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν σπαθιά, σκοινί και μια σακούλα για πτώματα όταν τους έπιασα. Οι άντρες είχαν ακόμη χάρτες και αεροφωτογραφίες της αγροτικής κατοικίας

Ένα υπεύθυνος τύπου της αστυνομίας δήλωσε: «Η αστυνομία έλαβε μια κλήση στο Cullompton χθες το πρωί μετά όταν ανήσυχοι οι κάτοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία για ένα ύποπτο όχημα στην περιοχή. Οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή γύρω στις 10 και τελικά συνέλαβαν τους επιβάτες ενός κόκκινου Fiat Punto. Οι καλύτεροι ντεντέκτιβ της υπηρεσίας έχουν αναλάβει την έρευνα.»

Τον προηγούμενο μήνα οι Sunday Times είχαν δημοσίευση μια λίστα των πλουσιότερων διασημοτήτων και η Joss Stone που μεγάλωσε στο Devon είχε την πέμπτη θέση ως η πλουσιότερη Βρετανίδα ποπ σταρ κάτω των 30 με περιουσία που υπολογίζεται στα 9 εκατομμύρια.

Δεν έχουν γίνει ακόμη δηλώσεις από την μεριά της. Η διάσημη σταρ μένει στο Devon όταν δεν περιοδεύει. Δεν είναι ξεκάθαρο αν ήταν στην οικία της όταν οι δύο άντρες συνελήφθησαν αλλά είναι γνωστό ότι θα ξεκινήσει νέα περιοδεία τον επόμενο μήνα.

Μέχρι 20 ντεντέκτιβ είναι αναμεμειγμένοι στην έρευνα. Μια πηγή αποκάλυψε ότι οι δύο άντρες είχαν σχεδιάσει τα πάντα στην εντέλεια ακόμη και τον φόνο αν τους είχε δοθεί η ευκαιρία.

Οι δύο άντρες παραμένουν ακόμη υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή ληστεία Joss Stone φόνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ