Διαψεύδει ο Χριστόφιας ότι το κούρεμα συζητήθηκε επί των ημερών του - iefimerida.gr

Διαψεύδει ο Χριστόφιας ότι το κούρεμα συζητήθηκε επί των ημερών του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορηματική διάψευση από τον πρώην πρόεδρο της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια για όσα αναφέρθηκαν περί συμφωνίας όσο κυβερνούσε για κούρεμα καταθέσεων.

Του γραφείο του πρώην προέδρου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι το θέμα του κουρέματος καταθέσεων «ποτέ δεν ετέθη για συζήτηση ενώπιον της κυβέρνησης Χριστόφια, ούτε και ποτέ ο πρόεδρος Χριστόφιας συζήτησε ή πολύ περισσότερο αποδέχθηκε ένα τέτοιο, καταστροφικό για την Κύπρο, σενάριο».

«Το Μνημόνιο που κατ' αρχήν συμφώνησε η Κυβέρνηση Χριστόφια με την τρόικα, ούτε μια λέξη δεν περιλαμβάνει για κούρεμα καταθέσεων. Είναι φανερό ότι τα όσα μεταδίδονται περί δήθεν συμφωνίας με τον Σόιμπλε καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Αποτελούν μεγάλο ψέμα και κατασκευασμένη είδηση» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ