Αυξημένη προστασία στην πρεσβεία της Γερμανίας στην Κύπρο - iefimerida.gr

Αυξημένη προστασία στην πρεσβεία της Γερμανίας στην Κύπρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυξημένα μέτρα στην πρεσβεία της Γερμανίας στην Κύπρο λαμβάνει η Αστυνομία, ενώ επιπρόσθετα μέτρα ασφάλειας λήφθηκαν σε ακόμη μια πρεσβεία και ένα προξενείο: Της Ολλανδίας και της Φινλανδίας αντίστοιχα.

Τα μέτρα στις τρεις ξένες αποστολές αποφασίστηκαν μετά τις αντιδράσεις στην Κύπρο για τη στάση της Γερμανίας σε σχέση με την απόφαση του Eurogroup, αναφέρει η εφημερίδα Φιλελεύθερος.

Σημειώνεται ότι την περασμένη Δευτέρα, πολίτες είχαν πραγματοποιήσει εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας στη Λευκωσία και κατέβασαν τη σημαία της χώρας από το κτήριο.

Μετά την εξέλιξη αυτή, αλλά και ύστερα από διάβημα των πρεσβειών των χωρών της Ολλανδίας και της Φινλανδίας για το ενδεχόμενο να αποτελέσουν στόχο, έχουν τοποθετηθεί αστυνομικοί φρουροί έξω από τα κτήρια.

Επίσης λήφθηκε απόφαση σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο Αστυνομίας προχθές, όπως διενεργούνται συνεχώς περιπολίες εκτός από τις τρεις αυτές πρεσβείες και σε άλλους χώρους στους οποίους πιθανόν να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Αυξημένα μέτρα λήφθηκαν και στην κατοικία της πρέσβειρας της Γερμανίας, ενώ γενικά η Αστυνομία βρίσκεται σε εγρήγορση παρόλο που οι διαδηλώσεις βρίσκονται σε κόσμια επίπεδα αφού πρόθεση των διαδηλωτών είναι να σταλούν μηνύματα και όχι να δημιουργήσουν επεισόδια.

Προληπτικά μέτρα λαμβάνονται και έξω από τραπεζικά ιδρύματα σε όλη την Κύπρο τα οποία και θα ενταθούν με το άνοιγμα των τραπεζών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ