Γκάφα του Ντένις Ρόντμαν - Του ξέφυγε ότι ο Κιμ Γιονγκ-Ουν έχει κόρη - iefimerida.gr

Γκάφα του Ντένις Ρόντμαν - Του ξέφυγε ότι ο Κιμ Γιονγκ-Ουν έχει κόρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ακόμη κρατικό μυστικό του «φίλου»του, ηγέτη της Βόρειας Κορέας, ξεστόμισε ο παλαίμαχος σταρ του NBA Ντένις Ρόντμαν στα πλαίσια συνέντευξής του σε βρετανική εφημερίδα.

«Η Ρι Σολ Τζου (σ.σ. η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ-Ουν) μιλούσε συνέχεια για την όμορφη νεογέννητη κόρη τους. Την ίδια ώρα που μια μπάντα έπαιζε όλο το βράδυ το soundtrack από το Ντάλας και το Ρόκι. Επίσης το σπίτι του ήταν απίστευτο. Δεν θύμιζε παλάτι, αλλά περισσότερο απόρθητο φρούριο».

Αυτό δήλωσε στη Sun ο Ντένις Ρόντμαν που είχε τη σπάνια τιμή -για Αμερικανό πολίτη- να απολαύσει τη φιλοξενία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας κατά τη διάρκεια επίσκεψής του τον προηγούμενο μήνα.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το αν το ζευγάρι έχει ή όχι παιδί -και κυρίως αν είναι αγόρι, δηλαδή διάδοχος- είναι κρατικό μυστικό.

Κατά τα άλλα ο Ρόντμαν συνέχισε να εκμεταλλεύεται τη δημοσιότητα από τη συγκεκριμένη επίσκεψη κάνοντας εμφανίσεις σε τηλεοπτικά show όπως του Jay Leno όπου δηλώνει: «Ο Κιμ είναι απίστευτος τύπος. Τον αγαπάω πολύ. Είναι 28 ετών και απέκτησε ξαφνικά τόσο πολλή δύναμη. Οταν τον γνωρίσεις από κοντά καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ εντάξει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ