Αγανακτισμένοι σε όλη την Ελλάδα - iefimerida.gr

Αγανακτισμένοι σε όλη την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου 500 άτομα εισέβαλαν στο κτίριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος στην πλατεία Ελευθερίας στην Λαμία, ενώ έξω από την Περιφέρεια στον Βόλο αγανακτισμένοι έκαψαν σημαίες της ΕΕ και κάποιοι συγκεντρωμένοι στο λιμάνι του Βόλου προσπάθησαν να αποτρέψουν τον απόπλου πλοίων. Αντίστοιχα επεισόδια σημειώθηκαν και στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα στη Λαμία νωρίτερα επικρατούσε ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο και ένας πανικός από τις κόρνες των αγανακτισμένων οδηγών ταξί και τρακτέρ που έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης. Στην πορεία μπήκαν στο κρίριο της Περιφέρειας Στερεάς ελλάδας, έκαναν κατάληυψη του ισογείου και ανάρτηση πανό, ενώ στο σημείο έφτασαν και οι έμποροι και οι επαγγελματοβιοτέχνες της Λαμίας, μετά από την πρωτοφανή συγκέντρωσή τους στην πλατεία Πάρκου. Δείτε τις φωτογραφίες του lamiareport.gr

Στο Ηράκλειο η πορεία των Αγανακτισμένων και του ΕΚΗ κατέληξε στην πλατεία Ελευθερίας. Το πλήθος έσπασε την πόρτα του κτιρίου της Περιφέρειας και προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη, η οποία είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα.

Την ίδια ώρα κατάληψη πραγματοποιούν, στο πολιτικό γραφείο του Βασίλη Κεγκέρογλου, από αντεξουσιαστές. Αρχικά "έφοδο" στο γραφείο έκανε ομάδα ανέργων που ήθελε να προχωρήσει στη συμβολική ανάρτηση πανό. Τελικά ανέβηκαν στην ταράτσα του κτιρίου από όπου και ανήρτησαν το πανό. Κατά την κάθοδό τους, οι άνεργοι διασταυρώθηκαν με ομάδα αντεξουσιαστών που ανέβαινε στο γραφείο του Β. Κεγκέρογλου, ενώ ένταση επικράτησε μεταξύ των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ