Τραγικός θάνατος 78χρονου στο Ρέθυμνο από σόμπα υγραερίου - iefimerida.gr

Τραγικός θάνατος 78χρονου στο Ρέθυμνο από σόμπα υγραερίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο βρήκε 78χρονος άντρας σήμερα το πρωί στο Ρέθυμνο ο οποίος κοιμόταν κοντά σε σόμπα υγραερίου, από την οποία ξέσπασε πυρκαγιά.

Απανθρακωμένος βρέθηκε ο άτυχος άντρας στο σπίτι του στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, όταν εκδηλώθηκε φωτιά από σόμπα υγραερίου δίπλα στην οποία είχε αποκοιμηθεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα flashnews.

Η σύζυγος του 78χρονου η οποία κοιμόταν στον πρώτο όροφο, ξύπνησε από τους καπνούς και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Αμέσως, οι γείτονες κάλεσαν την Πυροσβεστική και έσπευσαν να βοηθήσουν. Οι πυροσβέστες έφτασαν μετά από λίγο και ανέσυραν τη σορό του άτυχου ηλικιωμένου. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, ο ηλικιωμένος αποκοιμήθηκε σε καρέκλα δίπλα από την σόμπα και δεν αντιλήφθηκε ότι ξέσπασε πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Η σύζυγος του ηλικιωμένου απεγκλωβίστηκε με ελαφρά τραύματα, ενώ οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά στις 6 το πρωί, χωρίς να επεκταθεί στις γύρω οικίες.

(photo: flashnews.gr)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ