Ανεπιθύμητοι για την 25η Μαρτίου οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης στην Εδεσσα - iefimerida.gr

Ανεπιθύμητοι για την 25η Μαρτίου οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης στην Εδεσσα

Ανεπιθύμητοι για την 25η Μαρτίου οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης στην Εδεσσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι παρελάσεις και οι εορτασμοί για την επέτειο της 25ης Μαρτίου πλησιάζουν και ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις για την παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις.

Στην Εδεσσα ο δήμαρχος, Δημήτρης Γιάννου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Σχέδιο «Αθηνά», που προβλέπει την κατάργηση του Τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας είπε πως οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη.

«Αντιδρούμε στον παραγκωνισμό της πόλης. Δείξαμε έως τώρα τη διαμαρτυρία μας με πολλούς τρόπους. Δεν υπάρχει λόγος να έρθει κάποιος από την κυβέρνηση και να ανέβει στην εξέδρα όταν μας περιπαίζουν. Θα γιορτάσουμε μόνοι μας την εθνική επέτειο και εάν η κυβέρνηση στείλει εκπρόσωπο θα απομακρυνθούμε», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος.

Μάλιστα ο κ. Γιάννου έστειλε επιστολή στον υπουργό Εσωτερικών, Ευρυπίδη Στυλιανίδη, μέσω της οποίας του ανακοινώνει την απόφασή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ